KOPIT Ruusuja, risuja ja taputuksia

0

28.6.2023 Loimaan terveyskeskus. Todella perusteellista ja ystävällistä palvelua saanut kahdelta hoitajalta. Kiitokset.

MK

Mielestäni on turha haikailla uimalaa kuivalle maalle kun Nahinlahdessa on vesi valmiina. Oli lapsuuteni 70-luvulla suosittu uimapaikka. Laavun ympäristö kaipaisi heinikon leikkuuta.

 

Tokmannilla tosi ystävällinen kesä työntekijä. Torstaina puolen päivän aikaan.

Maritta K

 

Jotain mätää on Loimaan seurakunnassa. Talouspäälliköt vaihtuvat. Edellisen lähdön syytä en tiedä, mutta nyt toinen potkitaan koeajan jälkeen pois. En löydä oikein selvää syytä työsuhteen purkuun (valtuuston kokouspöytäkirja 28.6.23). Olisiko nyt aika vaihtaa kirkkoherraa välillä? Vielä lisäisin kirkon strategian iltakouluun (valtuustoaloite), että kirkon tärkein strategia on Evankeliumin julistaminen!

Mummon mielipiteitä

Hei, tietääkö kukaan kenen kissoja liikkuu 9-tien varrella Kirkkosaarentien/Keinusuontien ja 9-tien risteyksessä? Liikkuvat vapaasti siellä ja samassa paikassa on nähty myös kettu tietä ylittämässä! Samoin Tampereentien alkupäässä liikkuu kissoja, kun käännytään Loimaalle Hulmin risteyksestä! Ovatko jonkun omia vai villikissoja? Ovat vaarassa ison tien varrella kun liikennekin on todella vilkasta! Usein niitä näkyy myös koiratarhan lähellä.

Huolestunut tienkulkija

Kertoisitteko, mistä Loimaalla löytyvät ne palvelualttiit ja ystävälliset yrittäjät, jollaisia täällä mainostetaan olevan? Missä luuraavat auttavaiset putki- ja sähkömiehet? Rakentajat ja viherrakentajat, pienkonekorjaajat, jotka ottavat työn kuin työn vastaan, vaikka pienenkin! Ilmiantakaa nyt heidät, sillä näitä kaikkia palveluja on kaipailtu, mutta en ole onnistunut niitä täältä löytämään! Paikallislehden sivujakin on tutkailtu, mutta ei ole löytynyt apuja!

Peukalo keskellä kämmentä

Kauanko lainatarjousta pitää odottaa kun se luvattiin ensin kahdessa viikossa ja sen jälkeen kuukauden aikana kiireisiin vedoten.

Mielenkiinnolla vartoillut

 

On ihanaa nauttia konsertin huumaavasta tunnelmasta. Vai onko? Viime tiistaina oli Duo Luxin Laineiden lailla -konsertti Metsämaan kirkossa. Nautintoni jäi vähäiseksi, koska yleisö taputti jokaisen kappaleen päätyttyä. Itse taputin sitten kun kaikki kappaleet oli esitetty. Nautinnollisen esityksen kaari katkeaa joka kerta, kun aletaan taputtaa. Pidän siitä tavasta, jossa järjestävä taho tai esiintyjä kertoo konsertin alussa, että taputetaan vasta konsertin päätyttyä.

Leenukka

Pentti Saario puhuu asiaa, nurmikon leikkuu turhaa, kallista, epäekologista.

 

Ei ole maata, jossa järjestäytynyt rikollisuus olisi saatu loppumaan, kun se sinne on jo päässyt pesiytymään. Ruotsissa päivittäiset ampuma väli kohtaukset ja muu rikollisuus kuten nuortenkin on jo vaarana koko yhteiskunnalle. Ja pahinta on se, kun tilannetta aletaan pitää normaalina. Aikamme on vähissä kun tilanteemme on pian sama. Nämä ei päätä silittämällä lopu, vaan rikollisuus on laitettava aisoihin heti kovin ottein. Jengeille täysi stoppi, muuten ne saavat pysyvän olotilan, jos niiden kaulaa ei katkaista alkuunsa.

Taisto Levo

Laskelmien mukaan palkansaajien reaaliansiot ovat menneet takapakkia 14 vuotta vajaassa kahdessa vuodessa? Toteaa SAK:n Saana Siekkinen IL:ssä.Oisko kannattanut ottaa asia esille vanhan hallituksen aikana?

Jälkijuna