KOPIT ”Tämäkö on tervetuloa Loimaalle”?

0
Kuva: LL/Kalle Rajala

Loimaalaisten vanhempien kullannuput häiriköi ihmisten yörauhaa, mopoilla ja traktorimönkijöillä, vielä 03. ajellaan ympäri kaupunkia ja varsinkin Kalevalankatua ja talojen kohdalla oikein kaasutellaan. Aatelkaas paljonkos nää mopot ja traktorimönkijät päästää saasteita ilmaan. Tommosella turhalla ajolla ei oo minkäännäköistä tarkoitusta.

Miksi Loimaan kaupungin toimielimet tekevät päätöksiä sellaisella aikataululla, että asian esitellyt virkamies ja muita keskeisiä henkilöitä, joilla on päätökseen liittyvää tietoa, ovat jäämässä heti lomalle? Meillä on 30 päivää aikaa valittaa kaupungin lupajaoston päätöksestä hallinto-oikeuteen, mutta emme saa tarvitsemaamme lisätietoa kaupungilta lomien vuoksi. Onko tämä sattuma?
Eräs kyyköntieläinen

Ysitien varressa oleva kyltti ärsyttää päivittäin, kun ajaa Loimaan suuntaan – tämäkö on tervetuloa Loimaalle? Ruskea ja ruosteinen tyhjä mainostaulu pusikon keskellä. Jos tämä korvattaisiin nykyaikaisella digitaalisella mainostaululla, niin aineistoa pystyisi vaihtamaan vaikka joka päivä ja mainostamaan nopeasti ja ajankohtaisesti paikallisia tapahtumia ja tiedottamaan kaupungin asioita.
Marja Vuorio

Kova kritiikki jo tulevalle hallitukselle! Vaikkei mitään ole vielä tehty? Ainakin loppuu velkarahalla loisiminen!
Tätä yli puolet suomalaisista haluaa

LL. la 17.6. Suurin osa kuntalaisista vastusti näidenkin koulujen sulkemista tietäen että olemme oikeassa. Kojonkulman, Virttaan ja Alastaron yläasteen sulkemisessa olisi ollut suotavaa järjen käyttö. Osoittaa ettei kunnassa järki ole pakkautunut yksin virkamiesten päähän. Eikä pakota konsulttienkaan päätä, jotka kuntaan tullessaan kysyy tiedot virkamiehiltä. Siihen sitten heikon itsetunnon omistavat valtuutetut uskovat. Valtiosta ja kunnasta tehdään tyhmä ja tehoton, kun kunta ulkoistaa ajattelun tiedonkeruun se tyhmistyy.
Taisto Levo

Nyt kun kuivuus vaan jatkuu ja ruoho ei kasva eikä näin ollen vaadi leikkuuta niin voisiko kaupunki kohdentaa ko. henkilöstön vaikkapa pujojen kitkemiseen ja eikös lupiinikin ole vieraslaji joka on määrä hävittää?

Olen samaa mieltä nim. Työläiset kanssa. Juhannuksena soiva humpanjytke on todella häiritsevää. Voisihan sitä soitella hillitymmin, ja vaikka kerätä humppakansa sinne pihapiiriin.
Rauhaisaa juhannusta kaikille

Juhannuksena voi olla vaatimattomasti ei tarvi lähteä kotoaan mihinkään, normaali arkiruoka ja lippu salkoon riittävä.
Suu säkkiä myöten