Onnea ammattiin valmistuville – hakukoneesta löydät maakunnan valmistuvat

0

 

Novida-ammattiopiston Loimaan toimipaikan ammattiin valmistuneet perustutkinto-opiskelijat kevätlukukaudella 2023.

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja: Ahola Lassi, Antell Eeti, Harakka Onni, Ikonen Joona, Mäkimattila Vennu, Pekka Karri, Peltoniemi Mikael, Salo Ville, Valtanen Otto, Vanhanen Eetu, Wallin Daniel.
Ajoneuvoalan perustutkinto, automekaanikko: Mäkilä Aleksi.
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kampaaja: Isomaa Jessi, Uuppo Emmi, Vieraankivi Viveka, Virtanen Jenna.
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneistaja: Hannula Ida, Junnila Santeri, Järvenpää Leevi, Markula Erik, Nieminen Joona, Salonen Timi, Uusitalo Jenna, Väihkönen Elias.
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, levyseppähitsaaja: Isomaa Jesper, Korpela Henri, Pasanen Eetu, Peltola Aatu, Roine Toni, Taskinen Tuukka, Uusitalo Akseli.
Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi: Anttila Laura, Härkönen Pinja, Iivonen Elmeri, Kela Anna, Kinks Jaanika, Kiviranta Erika, Lindén Olivia, Malõgin Karl, Mäkitalo Jaana, Naaranoja Sara, Nikander Heikki, Reponen Johannes, Soikkeli Suvi, Suopuro Joonas, Tähkävuori Emma, Vieno Niklas.
Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Eskola Iiro, Huttunen Aku, Koski Tuukka, Lehtonen Arttu, Poutanen Valtteri, Silvo Vilho, Suuniitty Veeti, Takku Otto.
Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä: Hirvonen Riitta, Nikula Liisa, Vainio Mika.
Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, mediapalvelujen toteuttaja: Alm Kim, Ahponen Simo-Pekka, Kamara Yayah, Piutunen Shiori, Reinstein Kalle, Väärä Waltteri.
Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja: Anwari Khaleghdad, Kärkäinen Jonny, Nuutila Jani, Perttunen Santtu, Stenberg Toni, Toivonen Turkka, Virtanen Jarre, Ylikännö Niilo.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki: Erkkilä Jami, Forsbacka Miia, Hakala Janina, Heikkilä Jyry, Kuusela Anna, Niinimäki Saana, Podzigun Mariam, Syrjälä Sara.
Sosiaali- ja terveysala, hoiva-avustaja: Toivanen Kirsi.
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja: Aaltonen Fiona, Ahonen Suvituuli, Alkki Ella-Sofia, Bolganbaeva Dzhamilya, Haavisto Sari, Hedman Melissa, Heikkinen Heidi, Juhala Sini, Julkunen Jemina, Kallionpää Iida, Kiviranta Johanna, Kuivamäki Nina, Laakso Aliisa, Laine Hannamari, Laurinen-Ahti Aino, Luoma Suvi, Lohtander Heidi, Mandelin Satu, Mattila Sonja, Miikkulainen Teija, Niemelä Anna, Nwafidelie Mildred, Paju Maarit, Pohjalainen Emmi, Rajala Matti, Rantanen Sanna, Ritakallio Milla, Rouvinen Venla, Sadeqi Farid, Suonpää Susanna, Suvinen Satu, Tanski Osku, Tenkanen Helmi, Vaintola Eveliina, Vartia Mira, Vihriälä Linnea, Virtanen Jaana, Vuori Minka.
Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja: Sandell Eetu, Ranta Kyösti.
Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja ja automaatioasentaja: Ankelo Tatu, Haapanen Tapio, Härkönen Juho, Kyläheikkilä Anton, Laaksonen Leevi, Lindén Elias, Markula Matias, Metsähalme Aleksi, Nenonen Onni, Nurmikko Nico, Pajunen Heidi, Pihlajasaari Anton, Pohjonen Juuso, Raatikainen Lauri, Rajala Niko, Sillsten Elina, Tanhuanpää Juho, Torkki Atte, Yangin Ege, Ylenius Jesse, Ylösmäki Valtteri.
Taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani: Salmi Saara.
Talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja: Aaltonen Roni, Hakamäki Joona, Hyytiäinen Aleksi, Isotalo Joonas, Juovanen Aksel, Laaksonen Roosa, Mattila Miro, Oksman Niko-Valtteri, Rimpiläinen Arttu, Siukonen Joni, Tamminen Kalle, Vähä-Heikkilä Lauri, Toivonen Miro.
Tekstiili- ja muotialan perustutkinto, sisustustekstiilien valmistaja: Svaala Maria.