Nokkakolari kantatiellä Oripäässä

0
LL ARKISTO

Oripäässä tapahtui kahden henkilöauton nokkakolari maanantaina puolenpäivän jälkeen. Liikenneonnettomuus tapahtui kantatie 41:llä Myllykylän kohdalla. Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin mukaan onnettomuudessa oli osallisena kaksi henkilöä. Pelastuslaitos ei kommentoinut tarkemmin onnettomuuden olosuhteita.
Poliisi kertoi kahden aikaan maanantai-iltapäivällä, että kyseessä oli vakava liikenneonnettomuus. Poliisi kertoi selvittävänsä onnettomuuden syitä ja tiedottavansa mahdollisista henkilövahingoista myöhemmin.
Tie oli heti onnettomuuden jälkeen suljettu liikenteeltä ja sille kertyi ruuhkaa. Kahden aikaan iltapäivällä pelastuslaitos oli aloittanut onnettomuuden jälkiraivaustyöt, ja liikenne kulki ohjatusti yhtä kaistaa onnettomuuspaikan ohi.

Uutista on päivitetty ma 17.7. klo 14.37.