Kiitos sinulle autonkorjaaja, joka puhdistit samalla myös sisäpuoltakin!
Ansaitset miljoona ruusua!

Olipa piristävä ja hauska lehtijuttu (LL 25.7.23); Ja sitten mennään! Vapaaehtoistoiminta on todella tärkeää monelle ihmiselle. Toivoisi että tällaisia tempauksia olisi enemmänkin esimerkiksi virkistystä tuomaan niin päiväkoteihin, kouluihin kuin myös vähävaraisille sekä lapsiperheille ja niin edelleen! Ei ilon tuottamisen tarvitse aina maksaa paljoa, kun saa toiselle hyvän mielen! Toivon enemmän hyvän tuulen juttuja lehteen, sillä jo niiden lukeminenkin, samoin kuin hauskojen kuvien näkeminen piristävät mieltä tässä epävakaassa maailmassa!
Sirpa

Monen sortin asioita sitä ihminenkin päässään pähkäilee. Esimerkiksi vaikka tätä, että jos joku surmaa 10-vuotiaan ihmisen, tai 110-vuotiaan niin pitäisikö tekijän tuomion pituuden olla sama? Kun ihminen surmataan 10 vuoden iässä, häneltä jää koko elämä näkemättä ja paljon hienoja hetkiä kokematta. Kun taas 110 vuoden ikäisenä surmattu on jo luultavasti hienoimmat hetkensä kokenut. Joten sama tuomio surmateosta olisi kohtuuton. Sekulaarinen humanisti kun olen, pidän että tuomiot voisivat olla eripituiset, tai sitten ei.
Taisto Levo

Kylläpä Satakunnantien korjaus on jo edistynyt kauas, kun ihan Ypäjälle asti, siellähän se Kurjenmäen silta on! On tainnut mennä Kurkijoki ja Kurjenmäki sekaisin toimittajalla. LL 27.7.23.

Kyllä kuvissa oleva Loimijoen ylittävä silta on Kurkijoen silta!
Mummu

Nykyinen sähkösopimus 8,99 snt/kwh. Pörssisähkö 28 vrk keskihinta 4,30 snt/kwh. Ketähän saa erotuksen 4.67?
Tulipa vaan mieleen

Ei oo reilua et tuodaan kesämökiltä roskapussit taloyhtiön roskikseen ja täytetään roskalaatikot.