KOPIT ”Kiitos korjauksista!”

0
Pekankujan kahdessa kerrostalossa tehdään parvekeremonttia.

Kiitos teille taloyhtiöiden osakkaat, hallitukset, isännöitsijät ja urakoitsijat. Korjaamisen hyöty on erittäin iso, kaikille.

Tosi asumisen teemavuosi

 

 

 

Ukrainan viljanvienti ja muiden elintarvikkeiden vienti sopimus Ukrainan kolmesta mustan meren satamista loppui maanantaina, Venäjän ollessa tyytymätön siihen. Se olisi tietysti suuri asia Ukrainan taloudelle, mutta onko vilja ja muu ruoka apu saavuttanut kohteitaan? YK ilmoitti joku aika sitten että vaan pieni prosentti Ukrainan viljasta saavat maailman köyhimmät maat, suurin osa kun siitä menee maailman rikkaisiin maihin. Asia on helppo ymmärtää, sillä köyhillä mailla ei ole viljasta varaa maksaa, rikkailla taas sitä on.

Taisto Levo

 

 

 

Ei tonnin eläkkeestä jää paljon pallon pelastamiseen jos täytyy myös rahaa riittää vuokraan, sähköön, ruokaan, lääkkeisiin ja lääkärikäynteihin! Maapallon pelastaminen on varakkaiden homma.