KOPIT ”Pärinä on todella häiritsevää”

0
Kuvituskuva: SSS.

Voisiko poliisi valvoa hieman mopoilijoiden ja mopoautoilijoiden ajamista iltamyöhään ja vielä puolenyön aikaan pitkin kaupungin katuja. Ainakin yhdessä mopossa ei ole ilmeisesti äänenvaimenninta. Moporalliksi on touhu mennyt Keskuskoulun parkkipaikalta pitkin Kalevalankatua. Siis tämä pärinä on todella häiritsevää.

Keskustassa asuvien puolesta

Sammonkatu on kuin formularata. Autot ja mopot vetää sata lasissa kadun päästä päähän. Pieniä lapsia ja vanhuksia kulkee kadulla paljon, joten pitääkö vakavampaa sattua, ennen kuin poliisi tekee jotain. Kadulla 30 nopeusrajoitus, mutta turha merkki näyttää olevan.

Kauhistunut

Keskiluokan täytyy päästä väkisin metsäpalo Kreikkaan alueelle lentokoneella, menkää omalla vastuulla ei rahalla kaikkea saa eikä korvata. Pysykää kotona kuten tavalliset ihmiset.

Kyselin tuossa jokunen aika sitten apuja niin pienempiin kuin isompiinkin remppoihin ynnä muuta sellaista. Saimme tietoa ja ainakin apua vesihommiin, eli suuret kiitokset LVI Koivusaarelle! Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä, kun pikaista apua tarvitsimme, eli löytyy täältä Loimaalta ainakin yksi yritys, joka suostuu tulemaan myös tänne syrjäkylille! Suurkiitokset siitä! Toivottavasti löytyisi myös muitakin avuliaita yrityksiä korjauksia yms. juttuja tekemään!