KOPIT ”Voisiko Jaakolan erämaamökin katon vielä pelastaa?”

0
LL Lukijan kuva

9-tiellä auton alle jäänyt harmaanvalkoinen kissa. Haudattu tien penkkaan.

Motonet Loimaa/Tero. Kiitos hyvästä palvelusta!

Kiittää Anttilat

Ihmiskunnan historiassa ei ole tavattu yhtään selvänäkijää, jonka kyvyt olisivat osoittautuneet tosiksi puolueettomassa ja tieteellisessä testissä. Silti monet tähänkin humpuukiin uskovat. Nämä selvänäkijät saavatkin aina jonkun verkkoonsa, soittohinnat pilvissä silti joku aina lankeaa. Aino Kassinen on Suomen tunnetuin selvänäkijä. Helsinkiläiset kyselivät häneltä sota aikana milloin ja mihin vihollinen pommejaan pudottelee. Pieleenhän se meni, kun ei vihollinen niin tyhmä ollut, että Kassisen ennusteet toteuttaisi.

Taisto Levo

Hei, saisiko Loimaan terveyskeskuksen edustalle tupakointikiellon, kuten sairaalankin edustalla on? Ei ole mukavaa asioida terveyskeskuksessa kun joutuu menemään sisälle sankan savupilven läpi! Eli olisi toiveena että tupakanpolttajat polttaisivat savukkeensa yms. muualla, ennekuin tulevat terveyskeskukseen! Kiitos!

Astmaatikot

Yksityisyyden suoja murenemassa eräiden kyttääjien, kyseliöjiden, juoruujien toimesta.

Olisiko ideaa laittaa pari kaupunkipyörää myös Hirvikoskelle?

Ei aina jaksa kävellä

Alpo Jaakolan erämaamökin katto vuotaa pahasti, mahtaisko mökkiä vielä saada korjattua. Katonkorjaustavaraakin paikalla näkyy olevan.

Erämaamökki

Eräät Orippään tienvarren asukas kyttää ammatikseen naapureitaan jos liikettä.

Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja, apulaisprofessori Markku Jokisipilä on tutkinut paljon äärioikeistoa ja kansallismielistä politiikkaa. Kun valtiotieteen tohtori Jokisipilä julkaisi tutkimuksen, jossa tuloksena oli päätelmä, että media ei kohtele perussuomalaisia tasapuolisesti, en ollut mitenkään yllättynyt. Olen vuosia seurannut eri valtamedioiden suhtautumista perussuomalaisiin. Kyllä fakta on se, että Jokisipilä on oikeassa.

Matti Ojala