KOPIT ”Siivotonta aina vaan”

0

Pyydän tuhannesti anteeksi sitä, että olen lapsena pelannut ”Musta Pekka” korttipeliä.

Tuula

 

 

Keskuskoulun illanistujaiset huomio, roskat roskiin!

Siivotonta aina vaan

 

 

Jälleen kerran olen pettynyt Loimaan Lehden lukija! Oripäässä on ehkä Pohjoismaiden suurimmat maatalous- ja kone näyttely/messut 23 hehtaarilla, mutta Loimaan Lehti löysi jutunjuurta vain etusivun ja vajaa yhden sivun verran. Messuilla oli muun muassa esillä Loimaan yrittäjien ja kaupungin teltta. Lisäksi siellä oli myös Novida ja paljon muuta. Lukijana toivon, että oma lehtemme toisi monipuolisesti oman kuntamme asioita esille ja toki myös lähikunnista. Ikävä sanoa että, jopa Forssan Lehdestä löytyy joskus enemmän ja monipuolisemmin Loimaalta esille nostettuja asioita. Parantamisen varaa on.

Lukija

 

 

Kiitos palautteesta. Viime viikon lehdissä julkaisimme Okrasta kymmenen juttua ja käsittelimme näyttelyä myös pääkirjoituksessa. Tiistain teemasivuja oli 12, joille mahtui seitsemän juttua. Teemasivuilla halusimme kiinnittää ennen näyttelyn alkua lukijoidemme huomion siihen, mitä kaikkea Okrassa on tarjolla, jotta sinne lähdettäisiin käymään ja paikalliset osastotkin löytyisivät – siksi esittelimme siinä myös kaupungin ja yrittäjien osaston. Torstain lehdessä Okrasta oli kansijutun lisäksi kaksi isoa juttua ja lauantaina kirjoittajan mainitsemat kansi ja lähes yhden sivun juttu ja tämän viikon tiistaina summasimme Okran onnistumista uutisjutussa ja pääkirjoituksessa. Tänä vuonna olemme tehneet viikossa keskimäärin 48 sivua täysin paikallista lehteä.

Kati Uusitalo, päätoimittaja