Motoristi menehtyi – tiellä oli peura

0
LL ARKISTO

PUNKALAIDUN Moottoripyöräilijä menehtyi sunnuntai-iltana Punkalaitumella ajauduttuaan tieltä ulos joko peuraan törmäyksen tai peuran väistämisen seurauksena. Keski-ikäinen moottoripyörän kuljettaja menehtyi vammoihinsa onnettomuuspaikalla.

Onnettomuus tapahtui sunnuntaina noin kello 19 aikaan Kanteenmaantiellä Punkalaitumella. Moottoripyöräilijä oli matkalla Punkalaitumelta kohti kakkostietä.

Onnettomuustilanteelle ei ole silminnäkijää, mutta uhrin perässä ajanut toinen moottoripyöräilijä havaitsi paikalle tultuaan moottoripyörän ajautuneen vasemmalle ojaan ja peuran kävelevän lähettyvillä tiellä.

Paikalla todettiin tuoreita peuranjälkiä. Poliisin kutsuma suurriistavirka-apu jäljitti peuraa, mutta tuloksetta.

Poliisi tutkii moottoripyöräilijän kuolemaa kuolemansyyn tutkintana.