Poliisi selvittää kolmen nuoren liikkeitä Punkalaitumella

0
Kuva: LL arkisto.

PUNKALAIDUN Poliisii tavoittelee kolmea noin yläkouluikäistä poikaa, joiden on todettu oleskelleen Punkalaitumen kirjaston luona torstaina 13. heinäkuuta viiden aikoihin aamulla. Urjalantiellä kunnan keskustassa sijaitsevassa kirjastokiinteistössä syttyi palo myöhemmin samana päivänä. Palon alun on arveltu ensin kyteneen seinärakenteissa.

Poliisi haluaa tavoittaa ja puhuttaa nuoret sen selvittämiseksi, mitä mahdollisia tietoja tai havaintoja heillä on paloon liittyen. Nuoret olivat liikkeellä polkupyörillä.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä vahingontekona ja pyytää mahdollisia havaintoja tapahtumapaikalta nuorista ja heidän liikkeistään. Havaintoja voi ilmoittaa Sastamalan tutkintayksikön sähköpostiin tutkinta.sastamala.sisa-suomi@poliisi.fi.