KOPIT ”Poliisienkin tulisi noudattaa liikennesääntöjä”

0

Poliisienkin tulisi noudattaa liikennesääntöjä, kun eivät ole hälytysajossa. Poliisiauto oli kääntymässä Lamminkadulta Pikatielle oikealle. Liikennevaloristeyksessä on kaksi kaistaa, joista toiselta käännytään vasemmalle Hirvikoskelle ja toisesta mennään suoraan tai oikealle. Nyt poliisiauto ryhmittyi suoraan menevän viereen, vaikka siinä oli vain yksi kaista. Näin ei voi tehdä, vaikka olisikin tilaa.
Liikenteessä mukana ollut

Satavuotias Toukola talkoolaisineen kiittää tervehdyksistä ja vierailuista Avoimien Ovien päivänä! Erityiskiitokset soittajille Paavolle ja Lassille!

Varoitus Loimijoella veneilijöille. Nyt kun Loimijoen vedenpinta laski niin esiin tulivat vanhan, puretun sillan tukirakenteet Karsattilassa. Olen siitä joskus moottoriveneen kyydissä mennytkin, mutta onneksi ei tullut osumaa. Veneretkiin Loimijoella olisi kylläkin mukava päästä, turvallisesti tietenkin.
Kesäterveisin Pirkko Tähtinen

Vihreä auto aiheutti vakavan vaaratilanteen Katinhännäntiellä lähtiessään ohittamaan ajoneuvoyhdistelmää vastaantulevista autoista piittamatta.
Maltti on valttia

Loimaalla on sellainenkin korjaamo joka ei osaa korjata, mutta osaa rahastaa.
Pettynyt

Heinäkuussa tuli taloyhtiöihin laitettavaksi lisää jätteiden lajitteluastioita. Nyt olisi hyvä aika jakaa uudet jätelajitteluohjeet kaikille taloyhtiöiden asukkaille. Jätteiden vienti omiin taloyhtiöiden astioihin on helppoa. Vaikeaa se ei ole ollut aikaisemminkaan viedä pahvit, tölkit ja metallit yleisellä paikalla oleviin lajittelupisteisiin. Toivottavasti saadaan ohjeet mahdollisimman pian.
Helvi Klemetti