KOPIT ”Kiitos ilotulituksesta”

0
LL Arkisto

Poliisin tiedotteen mukaan nuorten väkivalta ja ryöstörikollisuus on lisääntynyt viime vuosina. Etenkin nuorten epäillyksi tekemissä ryöstöissä kasvua on ollut lähes 40%. Tiedotteen mukaan rikollisuuden kasvu ei liity tiettyyn väestöryhmään, mutta ulkomaalaistaustaisten nuorten rikollisuustaso on selvästi korkeampi kuin suomalaistaustaisten nuorten. Kuljemme Ruotsin jalanjälkiä rikollisuudessa ja yhteiskunta rauhamme on samoin uhattuna, jollei väkivallan kaulaa katkaista heti.

Taisto Levo

 

Myllykylässä oli upea tulitus, hienoa että joku jaksaa järjestää iloa iltaa.

Kiitos

 

Toivotamme kaikenikäiset sekä kaikentasoiset henkilöt tervetulleiksi Sekahaun tanssikursseille työväentalolle. Erityisesti nuoria ja miehiä kaivataan tähän vanhenevaan naisvaltaiseen harrastukseen. ”Vain aloitteleville” tiedoksi, että Turusta löytyy 60+-kursseja.

Ehkä yksi valealkajista