KOPIT ”Miksi kaahailette ihan mahottomasti?”

0
Arkistokuva: SSS/Sami Kilpiö

Mittee, mittee? No voe tokkiinsa immeiset! Miksi työ kaahailette tiällä Loemaalla ihan mahottomasti? Ny kun tuas pikkuimmeiset mänevät opinahajoihinsa niin voesitteko ees hiukkasen viäntää piänemmälle sitä kuasua aatoloissa, etteivät nämä pikku immeisenalut, ja vähä isommatkin, eikäs kukkaan muukaan jäesi vahingossakkaan teidän hienojen aatojenne alle! Huolettaa niin vietävästi kun kahtelloo tätä järjetöntä mennoo kerta kaekkiaan! Eepä sitteen muuta tällä errää, kuin hyvee syksyn alakua kaekelle kansalle ja turuvallisia kilometrejä myös!

Tereveisin, etäsavolaenen

Toivottavasti Kojonkulman kyläläisille tarjotaan kakkukahvit viivästyneen siltatyömaan johdosta. Erittäin huonosti järjestetyn kiertotien takia ajettu muutamassa viikossa monia satoja kilometrejä turhaan. Kaikki kyläläiset varmasti samaa mieltä.

Edes kakkukahvia odotellessa

Loimaalla on tosi hyviä lounaspaikkoja. Tarjotkaa nyt joku paistettuja muikkuja, kun niitä on saatavilla! Maksan vaikka tuplaten tästä herkusta! Joku vuosi sitten oli Cittarin edessä muikun paistaja ja siinä meitä ostajia oli runsaasti jonottamassa.

Sano muikku

Kauppalankatu talletus automaatilla kannattaa olla hiukan varovainen kun tallettaa rahaa.

Nyt kun on lintuinfluenssaa niin uskaltaako ostaa omeniakaan kun joku myy suoraan puista. Linnut nokkii ja kakkii omenia niin voiko niistä saada taudin samoin kuin kananmunista.

Kyläläiset tietävät että Melliläntiellä ajetaan jatkuvasti törkeää ylinopeutta mutta poliiseja ei kiinnosta? Liian vähän resursseja? Fb-ryhmässä jatkuvasti tästä aloituksia ja tiedossa hlöitä jotka jopa ohittavat 40 km/h alueella ajaen ylinopeutta. Raskas liikenne – sama juttu. Miten ois töyssyt siellä täällä? Jonkun pitää kuolla ennenkuin asiaan puututaan?

Katti

Ei ollut Loimaan torille lauantaina tai Elotorille Kojonkulmalla sunnuntaina pääsymaksua.

Rompe…