KOPIT ”Millainen anteeksipyynnön pitäisi olla?”

0
Arkistokuva: TS

Hei Nummelan Päivi! Kyllä osuit naulan kantaan kirjoittajavieras palstalla. Todella, kuka osaisi ohjata aikuislasta? Me osaisimme, kun olemme lapsi-lapsina saanet ohjausta ja neuvoja aikuis-aikuisilta, jotka kovia aikoja eläneinä tiesivät työnteon ja ihmisiksi elämisen arvon. V—tu pe—ke-l-itä ei kuultu TV:stä eikä kadulla kulkevien suusta. Niiattiin ja pokattiin tavattaessa eikä kiitos-sanaakaan säästelty.

Seija Kylämarkula

Tulipa mieleen kun kauheesti vohkataan että joidenkin pitäisi pyytää anteeksi! Millainen sen pyynnön pitäisi olla että kaikki olisivat tyytyväisiä?

Viisaammat kertokoot

Mielipiteeni yhtenä eläimenä on se, että toivon oikeutta eläimille. On selvää että ihminen hyväksikäyttää hyötytarkoituksessa muita eläimiä, niin kuin omaa rotuaankin ja yksi suuri pahamme on turkistarhaus. Olemme lähes viimeinen Euroopan maa joka ei ole harkinnutkaan tarhauksen lopettamista. Sitä ajattelee, mikä oikeus on rikastua Suomessa julmalla turkistarhauksella? Jossa eläin elää lyhyen hetken häkissään, nahkansa takia lopetetaan ja se menee turhuuden markkinoille. Jos kansamme saisi päättää, tarhaus loppuisi heti.

Taisto Levo

Kun tossa pyöräili Hirvikoskelle niin katselin kaunista pientä taloa, jossa on niin kaunis ja hyvin hoidettu piha. Oli niin paljon kukkia. Todella nätti.

Pyöräilijä