KOPIT ”Suojatien merkitystäkään ei käsitetä”

0
Arkistokuva: LL

Äyräpään kunta ei sijainnut Viipurista pohjoiseen vaan suoraan itään. Viipurin keskustan ja Äyräpään kirkon raunioiden välinen matka on kartalta mitattuna tarkalleen 50 kilometriä.
Evakon poika

Loimaan Lehdessä kirjoitettiin ylinopeuksista… Kyllä! Huomattu on .. Hirvikoskentien varrella asuvana, nään päivittäin näitä piittaamattomia. Nopeudet on parhaimmillaan toistasataa 40 km/h alueella..Mopolla mennään keula pystyssä ajoradalla tai pyörätiellä. Harva siinä ajaa neljääkymppiä niinkuin pitäisi…
Ei mun takia tartte nopeuksia valvoa..

Tuntuu, että ylinopeutta ajaa vielä useampi kuin torstain lehdessä kerrottiin. Myös suuntavilkku tuntuu täällä maalaiskaupungissa olevan erittäin monelta, varsinkin niin sanottujen parempien autojen omistajilta, kateissa tai rikki. Suojatien merkitystäkään eivät läheskään kaikki tunnu käsittävän millään.
”Urheilullista” ajoa