Leiskulaisille menestystä SM-kisoista

0
Antti Ristanen vauhdissa yleisurheilun 14-15-vuotiaiden SM-kisoissa Imatralla. Kuva: Kisajärjestäjän kuvapankki

YLEISURHEILU Kotimaan kentillä on kahtena edellisenä viikonloppuna käyty Suomen mestaruuskisoja. Leiskulaisista menestystä tuli erityisesti Antti Ristaselle, joka voitti 14-vuotiaiden Suomen mestaruuden 1 500 metrin estejuoksussa erinomaisella ajalla 4.36,41. Lisäksi Antti juoksi pronssille erittäin kovatasoisessa 2 000 metrin juoksussa ennätyksellään 5.56,69. Taso juoksuissa on tämän sarjan pojilla niin kova, että jopa Suomen ennätyksen mahdollisuudesta puhuttiin Antinkin osalta esteiden kohdalla.

Niin ikään Suomen mestaruuden sai myös Leiskun Juho Touru, joka 17-vuotiaiden keihäässä oli lähes ylivoimainen heittäessään ainoana kisaajana yli 70 metrin rajan tuloksellaan 72,28.

Tiukimmille mitalinsa kanssa leiskulaisista joutui Karoliina Olli, joka 17-vuotiaiden tyttöjen 1 500 metrin loppukirikilpailussa heittäytyessään sai pronssia yhden sadasosasekunnin turvin ajalla 4.48,66. Karoliina oli lisäksi 800 metrillä neljäs ajallaan 2.18,00.

Vielä odotamme hyviä saavutuksia parin viikon päästä käytävistä 20-vuotiaiden SM-kisoista Tampereen Ratinasta ja syksyllä juostavista SM-viesteistä.