KOPIT ”Onko kaupungilla ja valtiolla turhaa rahaa?”

0
Arkistokuva: LL/Sari Holappa

Iso kiitos Oripään kunnan Minna Mäkipäälle ja Niko Tanhuanpäälle 19.8. alkaneen tulipalon aikana ja sitä seuranneina päivinä esimerkillisestä auttamisesta ja asioiden hoitamisesta uuteen alkuun.
Auli ja Kaiju

Kiitos Aino Suominen ja Mona Lehto todella hienoista kirjoituksista torstain Loimaan Lehdessä. Aivan samaa mieltä olemme.
KP

Taas saatiin verottajalta huijattua monta euroa! Ei ostettu tänään yhtään tupakkia ja viinaa ja emäntä ajoi isännän tukan!
Kiusa se pienikin kiusa

Tampereentiellä hautausmaalta 9-tielle paljon pajupuskia ja peuroja on vaarallinen yhdistelmä.
Kuka niittäisi puskat?

Eräällä pellolla kasvaa hirveästi pujoa, vaikka allergioita on vaikka kuinka paljon ja kyseinen pelto olisi hyvää maatalousmaata viljelyskäyttöön. Myös lato on sortumassa, mikä tuottaa maisemahaittaa.
Miksei tehdä mitään?

Onko Loimaan kaupungilla ja valtiolla turhaa rahaa, kun kaupunginhallitus eikä Väylävirasto ymmärrä, että Poikkitien tasoristeyksen turvallisuuden parantaminen tulee halvemmaksi puomien pidentämisellä. Ei tarvitse sulkea tasoristeystä ja tehdä uutta tietä pelloille. Asiastaoli hyvä juttu LL 24.8. Kiitos.
Sortolantiellä asuva

Mitä Loimaan kaupunki tekee pururadoilleen? Pilataan kauniit, pehmeät ja viihtyisät pururadat terävällä sepelin ja hiekan sekoituksella. Mikä on tämän tarkoitus? Jos purua ei ole saatavilla, eikö sitten voi pururadan vain jättää pururadaksi vanhalla purulla? Eikö kaupungissa ole riittävästi hiekka- ja sepeliteitä muutenkin? Tämä muutos ei millään tavalla lisää innostusta liikkumaan kyseisillä reiteillä, nyt nämä on pilattu.
Oikean pururadan puolesta