Hurrikaanin johtokuntaa tuuletettiin kunnolla

0
Kuvituskuva: LL arkisto / Ville Kankare.

LENTOPALLO Hurrikaani-Loimaan vuosikokouksessa keskusteltiin menneestä kaudesta ja tehtiin strategisia valintoja tulevaisuuteen. Isoin ja näkyvin oli Hurrikaanin hallituksen kokoonpano, josta poistui neljä henkilöä ja vastaavasti tilalle tuli kolme uutta jäsentä.

Hallitusvastuusta poistuivat pitkän linjan Hurrikaani-hallituksen edustajat Karin Nars, Pekka Grönholm ja Pasi Kivilä. Niin ikään vasta muutaman vuoden seuran hallituksessa istunut Ville Manner jätti tehtävänsä.

Tilalle seura sai Olavi Ala-Nissilän, Teuvo Suomisen ja Jani Alhasen .

Ala-Nissilällä on aikaisempaa kokemusta lentopallo- organisaatiosta, sillä entinen kansanedustaja on toiminut aikanaan Mestaruusliigan puheenjohtajana ja kunniapuheenjohtajana. Suominen on Skanska Infran yksikönjohtaja ja kokenut hallitustyöskentelijä.

Alhanen on kolmikosta se, jolla on konkreettisin kosketus lentopalloon. Loimaan Silkkipainon yrittäjänä toimiva Alhanen oli nostamassa silloista Loimijoen Hurrikaania Mestaruusliigaan ja oli nousijajoukkueen avainpelaajia.

Sekä Alhanen että Suominen kehuvat Hurrikaanin ja Jankko lentopallon merkitystä Loimaan talousalueelle ja haluavat tuoda oman panoksensa seuran hallitustyöskentelyyn.

Seuran puheenjohtajana jatkaa Harri Syväsalmi. Hallituksen muut jäsenet ovat Jaakko Raikkonen, Kari Mylen, Jaakko Haltia ja Rauno Mäkelä.