KOPIT ”Eivätkö vanhemmat ole vastuussa mukuloistaan?”

0
LL Arkisto/TS/Ben Serlo. Kuvan tilanne lavastettu.

Kiitos Erkki Kaskinen vanhasta valokuvasta. Oli paljon edesmenneitä tuttuja.

Marja

Poliisi kertoo, että Riistanhoitoyhdistys on määrätty jäljestys- ja karkotus toimiin seuraavasta ihmisasutuksen lähellä tehdystä havainnosta. Jos susi ei poistu tai käyttäytyy uhkaavasti, se lopetetaan, mutta jos susi tappaa ennen lapsen, tämä on vain ajan kysymys tapaus on Alastarolla tapahtuneesta asiasta?

Pappa Niin Joelta

Vesilaitokselle terveisiä, tehkää vaan reippaita korotuspäätöksiä. Tämähän on oikein vetovoima Loimaalle. Helpottaa omaa päätöksentekoakin huomattavasti, meillä kun on muitakin vedenjuojia kuin meikäläinen kahvinjuoja.

Seppo

Onko pakko tunkea ostoskärryt väärään jonoon, jolloin ne ovat varmasti ”nalkissa”

onks vaikeeta

Suomen joukkuevoimisteluliitto pelaa itseään vastaan, kun ilmoitti ettei osallistu Kazaksnanissa marraskuuta pidettäviin voimistelun MM kilpailuihin, kun Venäjä saa osallistua niihin. Olisi jo aika ymmärtää, ettei Suomi teollaan saavuta mitään, kun monet isot lajiliitot ovat jo hyväksyneet maan suuriin urheilutapahtumiinsa. On huomattu että politiikka on pilaamassa urheilun. Liitto siis estää viime vuonna MM kisoissa hopealle päässeen Minetit ryhmänkin menon. Päätöksellä Suomi pelaa Venäjän pussiin, kun se ottaa nekin mitalit.

Taisto Levo

Aivan käsittämätöntä skeidaa, ”muka” viisailta asiantuntijoilta. Koulukiusaamisesta ovat kuulemma vastuussa lastensuojelu ja koulu. Aivan käsittämättömän järjetöntä. Mihin jäi se kaikkein tärkein KOTI? Eikö vanhemmat ole vastuussa mukuloistaan, luuhavatko yöt ulkona huonossa seurassa vai pelaavatko yökaudet väkivaltapelejä?

Aivan käsittämätöntä!