KOPIT ”Kippis!”

0
LL Arkisto/Kuvaaja: Jane Iltanen

(LL 21.9.) Pääluottamusmies ohjeistaa loimaalaisia säästämään ja samaan aikaan vie loimaalaisten maksamat verotulot Raisioon.

 

Olipas täpärä tilanne keskiviikkona klo 15 Kauppalankadun ja Väinämöisenkatu risteyksessä kun nuori poika meni kauheeta vauhtia traktorimönkijällä ja oikealta tulikin trollaattoreilla mummo. Onneks ei jäänyt alle.

 

Ei päivääkään, etteikö tiedotusvälineet toisi eteemme sotauutisia. Ei edes ihmisen sivistyminen vähennä sen sotaisuutta. Sodat lähtevät johtajista ei kansasta, silti ihmiset saadaan tappamaan toisiaan ja ihminen rotuna sallii sen että tapetaan. Ihminen on laumaeläin, joten sodat on helppo perustella vastakkainasettelulla. Ensin luodaan uhkakuva vihollisesta ja näin saadaan se näyttämään kansan silmissä todelta. Jolloin sotaa pidetään välttämättömänä ja tähän manipulointiin sitten useat asiaa kummemmin ajattelemattomat uskovat.

Taisto Levo

Hyvä veto hallitukselta alentaa oluen hintaa! Eipä tässä köyhällä ja työttömällä ole paljon muita harrastuksia kuin oluen lipitys.

Ja maksa kiittää