Asiakkaat pahoinpitelivät taksikuskia Telkäntiellä

0
Arkistokuva: SSS/Esko Keski-Vähälä

LOIMAA Viikonloppuna ajossa ollut Loimitaxin yrittäjä Teemu Merisaari joutui asiakkaiden väkivallan kohteeksi Telkäntiellä.

Merisaari sanoo saaneensa tilauksen Hirvikoskelle, jossa viiden asiakkaan porukka halusi päästä Tampereelle laskua vastaan. Merisaari oli kieltäytynyt kuljettamasta laskulla. Silloin yksi oli tarttunut hänestä kiinni ja toinen alkanut lyödä nyrkkiraudalla rintaan.

Tilanne olisi voinut Merisaaren mukaan äityä paljon pahemmaksi, ellei kerrostalon parvekkeelle sattunut mies olisi huomannut pahoinpitelyä.

– Hän soitti poliisit paikalle, ja saman tien sieltä tuli kaksi autoa. Tekijät saatiin heti kiinni, Merisaari kiittelee hätäkeskukseen soittanutta miestä.

Merisaari selvisi pahoinpitelystä mustelmilla. Hän uskoo tekijöiden olleen huumausaineiden vaikutuksen alaisia.

Taksinkuljettajien keskuudessa paikka on hyvin tiedossa. Teemu Merisaari sanoo itsekin olleensa neljä vuotta sitten samalla pihalla vastaavanlaisessa tilanteessa. Kuljettajille hän toivoisi lain suovan jotain kättä pidempää, esimerkiksi pippurisumutetta.

– Jos lyön takaisin, saan itse syytteen pahoinpitelystä. Jos taas meillä olisi lupa käyttää sumutetta, se suojaisi hiukan ja tilanteen saisi rauhoitettua, hän pohtii.

 

Juttua muokattu 19.10. ja 20.10.
Jutussa luki aiemmin, että taksikuski olisi päivystänyt torin taksikopissa. Loimaan kauppatorin taksilla ei ole enää fyysistä toimipistettä, vaan kuljettaja on ottanut asiakkaiden tilauksen vastaan taksiyrittäjien yhteisestä taksinumerosta.

Poliisin mukaan poliisilla ei ole ollut tapaukseen liittyvää tehtävää eikä siitä ole myöskään tehty rikosilmoitusta. Loimaan Lehti yritti tavoittaa poliisia ennen jutun julkaisua puhelimitse, mutta ei saanut viranomaista kiinni.