KOPIT Auto pois pyörätieltä

0
LL Arkisto/TS/Kuvaaja: Riitta Salmi

Kartanonmäessä kreivinkadun ja voudinkadun pyörätietä ajellaan jatkuvasti tietyllä autolla. Kyseistä pyörätietä käyttää lapset todella paljon. Pitääkö tapahtua isompaa vahinkoa, jotta oikaiseminen autolla loppuu?

poliisi paikalle

Mitä vanhemmat ajattelee kun annetaan mukuloille traktori ilta-ajoon kaupungille. olen tässä nyt muutamana iltana katsellut kyseistä traktoria jonka kyydissä on ainakin kaksi. Traktori on työkalu, sitä ei ole tarkoitettu huviajoon. käsittääkseni sillon täytyy maksaa erilainen vero jos traktori on huviajossa

Onko liikennevalojen jotain ajoitusta muutettu, kun ei meinaa ennen oransseja muutaman auton jonosta ehtiä?

Joku sitä jo kopeissa ihmetteli aiemmin

Korona on kai ohi, ja vaikka ei tauti tarttuiskaan, ei silti tartte kaupan kassalla niskaan hönkiä, ei jono sillä nopeudu yhtään

Kiitos

 

 

Ilmoittakaa ne pihoilla näkemänne sudet hätänumeroon 112, koska muuten susia ei ole viranomaisille olemassa