KOPIT ”Enemmän iloa kirjastosta”

0
Kuvituskuva: LL arkisto

Lauantain LL 14.10. Loimaan Vesi juttuun olisi pitänyt Kimmo Virran kertoa todellinen syy Loimaan Veden huonoon taloudelliseen tilanteeseen. Sehän on että ”investoitiin” täysin tuottamattomaan ja turhaan toimisto ja varastoon 2,8 miljoonaa. Ja tähän ei ketään kaupunkinvaltuutettu tai hallituksen jäsen puuttunut. Rakennus homma tehtiin tosi salassa. Jos joku olisi tuonut asian ajoissa julki olisi yleinen mielipide kaatanut koko hankkeen. Kimmo Virta muuten veden johtokunnan kokouksessa myönsi tämän kun otin asian esille. Nyt kun löysät on housussa kukaan ei halua myöntää virheitään.

Kimmo Kannisto (PS)

Ymmärrän ettei hevonen osaa itse paskojaan pururadalta pois korjata, mut ei ole ratsastajakaan niitä osannut korjata.

”Onks ny kiva”

Kato ne haluu lahjoituksena ne Valmetin ja Sampon, eikä ostaa niitä.

Nimim. Lukutoukka (LL 14.10.23), samaa mieltä kanssasi. Enemmän minullekin on iloa kirjastosta Mellilässä kuin rantapuistosta Loimaalla.

Kirjasto säilytettävä

Mistä noita keltaisia sähköpotkulautoja on katukuvaan ilmestynyt kauhee määrä. Sit ne jätetään hujan hajan joka paikkaan.