KOPIT ”Helvi, täyttä asiaa!”

0
Kuva: Seija Kylämarkula.

Klemetin Helvi, sulla oli täyttää asiaa torstain 5.10. Kopeissa. Vuosia sitten ystävättäreni pyysi tekemään hänelle ruokalapun, kun välillä käsissä oli tilapäistä vapinaa. Ruokaa meni rinnuksille parhaalle paikalle ja vaate joutui pyykkiin. Ompelin parhaillaan sadeviittaa, siitä jäi kankaan levyinen kappale, jonka katkaisin keskeltä. Löysin leningin vyön, neuloin sen kaulapannaksi, lappu oli liian pitkä, käänsin helman kaksinkerroin. Samalla tein toisenkin itselleni. Ruokalapun nähtyään ystävättäreni iloitsi, syömättä jäänyt ruoka löytyy taskusta vielä lusikkaan ja suuhun. Nauroimme makeasti, ei naurata enää, oma ruokalappu on käytössä päivittäin. Nuo pakanan vuosirenkaat tuovat koko ajan uutta opittavaa arkeen. Yritän parhaani,
Seija Kylämarkula

Loimaalla sais järjestää ratsioita aina silloin tällöin koska autolla ajajat puhuvat tosi usein kännykkään ajaessaan, moni näpyttelee myös tekstiviestiä ajaessaan. Tää on tosi vaarallista touhua. Ikäraja on nuoresta vanhaan ja naiset ja miehet

Oma Sp järjesti hienosti asiakkailleen elokuvaillan ja vielä popparitkin. Kiitos
Tyytyväinen asiakas

SPR:n Alastaron osaston nälkäpäiväkeräyksen tuotto oli 768e ja Ukraina-keräykseen syntymäpäivämuistamisista kertyi 1790e. Monin kiitoksin,
Ulla T.