KOPIT ”Hienoa asiakaspalvelua”

0
Arkistokuva: TS/Mikael Rydenfelt

Olen Loimikatsastuksen vakioasiakas, katsastan Mimmini aina heillä. Tällä kertaa pisteeni heitä kohtaan nousivat entisestään, koska ”salakuuntelin” heidän toimintaansa englantilaisen asiakkaan kanssa. Asiakkaan onglema oli todella kimurantti, mutta katsastusmiehet hoitivat tilanteen englanniksi kaikkensa antaen. Hienoa asiakaspalvelua kaikilla kielillä.
Audi-Mimmi

Kesäkaljottelijat pääsevät jo nyt nauttimaan rantamaisemista ns. vanhan Hankkijan rannassa olevalla laiturilla. Mielestäni myöskään ei tarvita muuta rakentelua jyrkälle törmälle.

Vuonna 2015 tuli paljon pakolaisia Ruotsiin ja Suomeen ja saivat tulla vapaasti taustoja tutkimatta. Käsittämättömältä tuntui se sinisilmäisyys, kun ei ajateltu yhtään sen seurauksia. Tulijoista suurin osa oli mitä tunnollisempaa väkeä, mutta osa oli rikos taustaisia. Suomeen tuli n 30 000 pakolaista ja Ruotsiin se moninkertaisena. Nukuttiin Ruususen unta, eikä huomattu että järjestäytynyt rikollisuus tuli samasta ovesta Ruotsiin ja ei meilläkään siltä vältytä. Nyt sitten on myöhäistä katua, kun on löysät housuissa.
Taisto Levo