KOPIT ”Kurkisillalle valot, kiitos”

0
LL Arkisto/Heikki Ojala

Mahtaako sotesoppa olla palamassa pohjaan kun lukuisat kansanedustajat pakenevat sote valtuustoista?

Että tälläinen keitos

Voisko joku sytyttää Kurkisillalle valot ennenkuin joudutaan pohtimaan kuka vastaa vahingoista.

Tuomari evp

Nyt on Suomessa tulossa tuhansille nopea statuksen muutos. Tänään olet arvostettu työntekijä ja veronmaksaja. Yhtäkkiä menee työpaikka alta. Sen jälkeen oletkin työtön. Valtionjohdossakin epäillään että olet omasta halustasi valtion verovaroista nauttiva loinen. Ellet peräti ns. työtävieroksuva henkilö.

Reijo Rajala

Paljon kulkee ihmisiä mustissa vaatteissa, mutta yksi asia on unohtunut, heijastin tai heijastava liivi. Myöskin trollaattoreihin täytyy laittaa joku heijastava juttu tai valo. Autoilijat ei näe mustissa kulkevia ihmisiä ennenkuin ihan lähellä.

Ja sit voi olla myöhäistä

Koirakaravaani ym. Hirvikoskella kerrostalojen pihat on yksityisaluetta.

Tietäpitkin pääsee

Ei Loimaalle tarvita mitään kalliita konsultteja taas suunnittelemaan jotain tori tai joenrantamaisemaa. Tyhmää maksaa kalliita maksuja konsulteille kun tarpeellisia kauan asioita ei olla hoidettu. Ja ne juopot ketä sinne sit taas menis ryyppää pärjäävät edelleen hyvin puiston penkeillä. Jos joenrantaan jotain tehdään niin siellä ne sit molskii joessa.

 

Hannes Mikkola puhelee taas erään vaaleanpunaisen poliittisen suunnan asiaa, kun viittaa johonkin epämääräiseen nimettömään voimaan, joka käyttää valtaansa jotenkin liikaa Loimaalla. Jäin miettimään, että mitähän tahoa se Mikkola oikein tarkoittaa? Samassa lehdessä Taisto Levo puhuu eduskunnan vihapuheesta, jota edustajat käyttävät häiritäkseen keskustelua. Joo, kyllä se totta on, Vasemmistoliitto huutelee joka väliin rasismi-huutojaan ja köyhän kyykyttämistä, samoin sdp. Hyvä huomio Taisto. Puheenjohtaja Halla-Aho saisi hillitä puhetta hanakammin, myös kepusta joku papukaija tuntuu toteavan oman puolueensa puhuvalle edustajalle esim. näin: todellako, ei voi olla tottta niinkö jne. tehostaakseen kepun yleensä mitätöntä valittamista siitä, miten Purra on tehnyt sitä tai tätä väärin. Se on kyllä toisaalta huvittavan kuuloista. Liekö asialla Kurvinen, en tiedä. Hallituksen edustajat osaavat onneksi käyttäytyä hyvin. Hyvä Taisto!

Matti Ojala

Kaikki valittaa että Suomessa on liian korkea verotus! Lopetetaan vuodenvaihteessa kaikenlainen verotus. Kaikkien tavaroiden ja palveluiden hinta laskee! Työn verotus loppuu, kaikki puhtaana käteen. Kaikki saavat tehdä bruttopalkalla mitä huvittaa!

Loppuu turha narina