KOPIT ”Miksi 3 000 euroa vähemmän?”

0
LL Arkisto/Kuva Elli Mattila.

Kh olisi voinut käsitellä liikuntasihteerin viran muuttamisen 2022 puolella. Voimaan sitten 2023 alussa. Asiat olivat kyllä tiedossa jo 2022.

Ei saa laittaa taloyhtiön roskiksia niin täyteen että kansi ei mee kiinni, eikä jätepusseja maahan, muuten tulee rottia ja mites niitä sit hävitetään, kun myrkky on kielletty. Ja kun ne rotat tunkee ja menee sit ihan mihin vaan.

Laskin ja laskin ja yllätyin, että hyvinvointivaltiomme rahoittajina ovat suurelta osin myös paheissaan rypevät. Totta kun on, että mitä enemmän mainittu ryhmä juo, tupakoi ja käy vielä säännöllisesti töissä, silloin on mitä tunnollisin veronmaksaja. Sillä näistä ns. nautintoaineistahan ne suurimmat verot valtio itselleen nappaa. Ja harvan elimistö sellaisen kuurin jälkeen hengissä edes eläkeikää näkee. Heistä näin vielä vuosikausien eläkerahansakin omatahtoisesti yhteiskunnan hyväksi ja muiden hyvinvointia ajatellen jakaa.

Taisto Levo

Oho, taas ruokaa tippui puserolle. Pyykkiin vaan. Voi kun olisi jossakin liikkeessä tai pienyrittäjällä saatavana aikuisten ruokalappuja. Tämähän voisi olla vihje vaikka diakoniapuolen myyjäisiin tai ekotorille. Netistä kyllä löytyy tällaisia, melko hinnakkaita, mutta mielummin valitsisin loimaalaista tuotetta.

Helvi Klemetti

Isot kiitokset Hurskalan vanhan sillan kaiteiden maalaustalkoisiin osallistuneille. Kyläyhdistykselle, sponsoreille, maalareille ym. mukana olleille. Hyvästä työstä kymmenen pistettä ja papukaijamerkki!

Vaula sillan pielestä

Miksi futsal saa 3 000 ekeä vähemmän kuin kori- ja lentopallo? Pitäisi saada eniten sillä joukkueessa on eniten oman kylän poikia.

Rele

Suuret kiitokset Sari Holapalle ajankohtaisesta ja hienosta kirjoituksesta tiistain Loimaan lehdessä.

Tammisen Timo Loimaa/Alastaro

Hieno kirjoitus Sari Holappa! Rasistinen riistohallitus tyhjää kaiken, paluu keskiajalle, vetureinaan karmaisevat Purra ja Orpo(kin).

LL:n toimittajan kirjoitus 3.10 oli niin poliittinen, ettei kuulu paikallislehteen.

Kiitos palautteesta. Toimittajalta-palstalla julkaistaan kolumneja, joissa esitetyt mielipiteet edustavat toimittajien omia mielipiteitä. Lehden linja määritellään pääkirjoituksissa.

Kati Uusitalo

Loimaan seurakunnalle mittaamattoman suuri kiitos tenorissimo syntymäpäiväjuhlakonsertista. Voiko enää nautinnollisempaa musiikkilahjaa saada osakseen… Huikeiden lauluesitysten välissä olleet, niihin liittyneet kertomukset, rikastuttivat omalta osaltaan hienosti seuraavaa kappaletta. Kiitoksin,

Arja Sikiö