KOPIT ”Pahoittelen törttöilyäni”

0
LL Arkisto

Miksi Kauhanojalla Vanhalla Hämeentiellä on ollut katuvalot pimeänä jo pidempään, etenkin koulun ja päiväkodin kohdalla?

Loimaan Lehdessä 26.10. Loimaan kauppakamariosaston hallitus kirjoitti täyttä asiaa. Vuokra-asuntoja tarvitaan ensiasunnoiksi. Tiedän Varsinais-Suomesta ainakin yhden paikkakunnan, jossa yrittäjä on ostanut paljon asuntoja ja vuokraa niitä työntekijöilleen. Firmassa on vaihtuvuus olematonta. Loimaalla on tällä hetkelläkin alle 50.000 € maksavia asuntoja myytävänä parikymmentä.

Pankaas ostain ja vuokraten!

Pahoittelen törttöilyäni torstaina Vakkatiellä. Huoh, missähän haavemaailmassa elän kun toivon kyseisen kuskin omatuntoa kolkuttavan.

ettei ny vaan sattuis mittään

Nyt meinaa munkkimellakka peittää risteyksessä näkyvyyden vai onko liiikenteenjakaja vapaata aluetta johon voi mikä tahansa yritys laittaa ständinsä?

Pekankuja 4 talossa oli parveke remontti ja tuli tosi nätti. paljon muutti talon ilmettä ja asunnon arvoa.

Ripeitä työntekijöitä

Paavo Haavikko kyseli aikoinaan: ”Kun kansa saa vallan, kuka sen saa?” Loimaalla sen on saanut ja sitä käyttää täysimääräisesti ja vähän ylikin hyväkseen sama taho, jonka Haavikko jätti tarkoituksella sanomatta.

Hannes Mikkola, Kojonperä

Eduskunnan puhetaso on muuttunut kärjekkääksi ja monesti jopa vihapuheeksi, kun kielen käyttö pitäisi olla vapaata ja värikästä ja miksei kunnanvaltuustoissakin. Pistän lusikkani tähän soppaan ns. piruuttani. Näin on näreet, voisi olla hyvä lopetus puheelle. Eri mieltä olevan vastauksen alkuun taas hyvin sopisi, voi hyvä yksinkertaisuus, tai voi närhen munat. Päivittelyyn sopisi vaikka, voi pyhä Sylvi, mikä on samanlaista siunastelua kun vaikkapa sus siunatkoon jne. Huumorilla ei pahalla ja keskustelu saisi ripauksen väriä.

Taisto Levo