KOPIT Tuuliviiri vallaton palaa kyllä

0

Kopeissa (12.10.) kyseltiin rautatieaseman tuuliviiristä. Se on huollossa. Varsi meni tuulessa poikki ja se noudettiin katolta pois ennen kuin tippuu kenenkään päähän. Minun on tarkoitus parantaa se ja sen jälkeen nostetaan taas omalle paikalleen!

Ässä Kp Oy, Sami Suuniitty

Eipä näkynyt korjattavien kiinteistöjen listalla Mellilän kirjastoa, vaikka rappaukset tippuu seinistä, eikä rappusille uskalla kohta enää astua. Odotetaanko tässä nyt sitä, että rakennus homehtuu, niin voidaan todeta käyttökelvottomaksi. Me emme tarvitse rantapuistoa, vaan kirjaston!

Lukutoukka

Nyt olisi korkea aika vaihtaa talvirenkaat alle, sillä talvi yllättää aina. Ja vältätte ruuhkan. Tiiätte kyllä.

Eikös kaupungin pitäisi ensin hoitaa katujen ja jalkakäytävien kulmien hoito suojatie maalaukset olisi ensiksi hoidettava.

sarkamuseon päättäjille tiedoksi Valmet 502 , 700.nettikoneessa myytävänä, Sampo 10 / 20-30 jonkin verran

Ihmiset vois lomailla enemmän kotimaassa, pitääkö aina mennä ulkomaille, Suomessa on paljon kauniita paikkoja missä lomailla.

LL 12.10 Evakon poika ihmettelee Kurkisillan valojen puutetta. Johtunee Satakunnantien remontista, mutta jotenkin valaistus olisi järjestettävä. Joesta nouseva kosteus aiheuttaa usein sillan liukkautta ja siinä kulkee paljon pyöräilijöitä mm. Keskuskouluun.

Loimaan tori- ja rantasuunnitelmien käsittely jätettiin kaupunginhallituksessa pöydälle ( LL 12.10). Kyllä hidasta on keskusta-alueen kehittäminen ja asian pyörittely. Edes vaalikaudessa ei saada mitään näkyvää aikaan tämän osalta.

Torilla seisoskelija