KOPIT Varo katukiviä!

0
Lukijan kuva

Pääterveysasemalla oli otettu Kopista (27.7.) vaarin, kiitos siitä! Kesällä toivoimme, että siihen etupihalle saisi penkin, jossa terveyskeskuksessa käyvät, etenkin vanhukset voisivat huilata, ja jos penkit ovat kortilla, niin takaovelta voisi lainata, kun siellä voisi tupakoida kai seisaaltaankin. Nyt etupihalla on niin hienot penkit, ettei missään ole, totesi eräskin penkillä huilannut. Ei tarvitse kylmettyäkään näillä keleillä, sillä niissä jonkinlainen styroksikin, joka lämmittää persuksia.

Kiitos!

 

 

Illat pimenevät, mutta Kurkisillalla ei ole katuvaloja. Miksi?

Evakon poika

 

 

Harmittelen harvasanaisuuttani Loimaan Lehden (10.10.) edustajalle Loimikotipäivänä. Sanoisin, että tämä palvelutalossa asumismuoto on paras mahdollinen yksinelävälle eläkeläiselle. On huoletonta ja turvallista ja saa olla omissa oloissaan tai osallistua halunsa mukaan. Minulla on täällä kotini ja olen niin tyytyväinen 25 vuotta eläkkeellä Loimikodissa asunut.

Hilkka Rydenfelt

 

 

Loimaan rautatieaseman ratapihalta vanhan suojellun vesitornin huipulta on kadonnut veturinmallinen tuuliviiri tankoineen päivineen. Onkohan viiri vuosihuollossa vai onko tuuli sen vienyt?

Ohikulkija

 

 

Yhdysvallat ilmoittaa ettei se lähetä joukkojaan Israelin avuksi, vaan sotakalustoaan on siirtämässä alueelle. Kiina, Venäjä ja EU eivät ole ilmoittaneet mitään sota avusta kummankaan puolelle. No, USA:han tunnetaan maana että se osallistuu pienempiinkin sotiin, mitä mikään muu maa ei tee. Palestiinan on vuosikymmeniä ollut Israelin ns. vanki ja vallannut luvatta sen maita ja rakentanut niille asuntoja maansa asukkaille ja kaikki elämisen ehto on ollut Israelin käsissä vesi sähkö, ruoka jne. Mikä muu maa sallisi tämän?

Taisto Levo

 

 

 

Juuri luin 10.10. lehteä. Loimaan kaupunki korvaa Metsämaalla yksityishenkilön kodissa rikkoutuneet laatat. Vaurio aiheutui kaupungin työmaan tärinöistä. Minä selvisin pelkällä säikähdyksellä, kun kompastuin jalkakäytävällä rikkinäisiin laattoihin pankkiin mennessä. Kaatuminen olisi voinut olla iso tragedia, jos vaikka polvilumpio tai sääriluu olisi murtunut. Kaupunki olisi ollut vastuunkantaja, jonka kukkarosta sairauskuluja olisi ainakin yritetty saada. Vuosien määrä kukaties on jo kaksinumeroinen luku, minkä jalkakäytävän reuna on ollut rikki. Parhaalla paikalla torin laidassa tuollainen kohta ei kaupungin mainetta kohenna. Toivotaan muuttoliikettä myönteiseksi asukaslukua lisäämään. Jalkakäytävä kuntoon, kyllä laattaraha tähänkin pitää löytyä ja hihat hetkeksi heilumaan. Luojan kiitos, en kaatunut. P.S. Pinosin laatan palaset, että erottuvat paremmin ja huomio menee rikkinäiseen paikkaan pimeälläkin.

Seija Kylämarkula