Nuorten halloweenjuhla johti nujakointiin

0
LL Arkistokuva.

LOIMAA Nuorten halloweenjuhliin joutui osallistumaan myös poliisi, kun Loimaalla vietetyistä juhlista soitettiin hätänumeroon osan vieraista äidyttyä häiriköimään nujakoimalla.

Halloweenjuhlaa vietettiin perjantain ja lauantain välisenä yönä ja paikalla oli poliisin mukaan 50–80 nuorta. Poliisi poisti paikalta yhden henkilön, jota epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Osallisten nuoren iän vuoksi poliisi ei näissäkään tapauksessa avaa tapahtumia ja sen yksityiskohtia tarkemmin. Tutkittavissa jutuissa rikosnimikkeet voivat muuttua tutkinnan edetessä.

Poliisi muistuttaa juhlien järjestäjiä kiinnittämään erityistä huomiota ja huolellisuutta siihen, keitä juhliin kutsutaan ja kuinka avoimesti juhlista kerrotaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

– Jos haluaa pitää oman, tutun porukan kesken juhlat ja siten välttää mahdolliset häiriöt, sijaintitiedot kannattaa jättää ilmoittamatta sosiaalisen median palveluissa, komisario Juhani Malmberg Lounais-Suomen ennaltaestävän toiminnon yksiköstä muistuttaa.

– Jos kuitenkin häiriöitä tai vaaratilanteita ilmenee, tulee nuoria aina kehottaa soittamaan hätänumeroon.