”Asiakas ei jäänyt pulaan”

0
LL Arkisto/TS

Markkinoille olisi sopinut enemmänkin kauppiaita. Myöskin politiikot loistivat poissaolollaan. Onneksi vaalit lähenevät, joten kohta taas mökin pappa ja mammakin on makkaran arvoinen. Yksi puolue oli sentään uskaltautunut kansan keskuuteen näin vaalien välilläkin.

Arpaonni suosi

Nyt kun tulee lumiloskaa ja sen alla on vielä puiden lehtiä niin voi kaatua pahasti kuten tässä just yks liukastu nurmikolla ja jalka väänty ja meni nilkasta molemmin puolin luut poikki.

Olkaahan varovaisia

Rehtiä autokauppaa Loimaalla! Kiitokset Auto- Ja Koneliike AKR Oy:lle miellyttävästä ja rehdistä autokaupasta. Käytetyssä autossa ilmennyt virhe soviteltiin nopeasti ja asiallisesti kuntoon. Sanansa mittainen autoliike josta auton voi turvallisin mielin ostaa eikä jätetä asiakasta pulaan. Muutenkin palvelu oli luontevan rentoa ja asiallista. Seuraavan auton kohdalla tiedän minkä liikkeen valikoimia katselen ensimmäisenä.

Jussi Seppi, Etelä-Pohjanmaa

Uutisikkunassa todettua. Yltäkylläisyys lakipisteessä. Tarkoittaen kauppojen valikoimaa.

 

Vaikka teitä on, niin Hirvikoskella on aina kävelty pitkin peltoja ja pihoja, oli ne sitten omia tai vieraan. Mitään ei välitetä. Oli sit mikä karavaani vaan. Pienet on murheet.

Hyväne aik

Miten lapsiperheet ollenkaan pärjää kun kaikki maksaa niin paljon, ruoka on tosi kallista, vaatteet, jalkineet. Harrastukset. Jos on vielä vaikka velkaa asunnosta niin lainat on nousseet kauheesti koko ajan. Sitten on hoitomaksut, bensamaksut, ym. Suomessa on paljon köyhiä lapsiperheitä. Jos oot töissä ja palkka on pieni oot tosi tiukoilla, sillon et saa mitään apuja mistään, moni luulee ettei tartte kuin mennä vaan kelalle ja pyytää niin saadaan kaikki, mut ei se kyl niin mee, se on väärä kuvitelma

Jyrkkä ja vähän satiirinenkin kiitos Matti Ojalalle, jonka ”koppi” todensi varsin hienosti vanhan sanonnan uusversion: valhe, emävalhe, tilasto, PS:n vaalilupaukset, MO:n kirjoitukset.

Hannes Mikkola

Turhien sivistyssanojen käyttö ei juurikaan kelpaa sivistyneisyyden mittariksi. Niiden käyttäjältä se on pelkkää keikarointia, hienostelua, sumutusta, itsetunnon puutetta, tärkeyttä, pätemisen kipeyttä, itsensä korostamista ja ennen kaikkea junttiuden piilottelua. Onhan se varmaan itsestä kiva kun voi mielestään tuntea toisia älykkäämmäksi ja sivistyneemmäksi, joskin kuulian ajatukset ovat päinvastaiset. Se on ymmärrettävää että erikoisalat käyttävät sivistyssanoja, mikä on jo eri juttu. Tämä oli lyhyt narratiivi aiheesta.

Taisto Levo