”Basilleja, yök!”

0
LL Arkisto/TS/Marttiina Sairanen

Ystävä rakas, älä lähde ryhmäliikuntaan, jos olet nuhainen, aivastelet, yskit tms. Meitä kipeitä on jo ihan tarpeeksi.

Oi miten sydäntä lämmittikään, että pienokaiset oli otettu mukaan Sadonkorjuun kiitosmessuun Alastarolla.

Ukki ja mummi

Nyt sitten katseet niihin perunoihin. Ei syödä perunaa jossa on vihreätä sillä siinä on myrkkyä, ja että säilytetään perunat oikein. Jääkaapissa niiden paikka on vihanneslaatikossa.

Peruna pitää olla valolta suojattu

Vanhan kaupungintalon voisi hyvinkin purkaa ja tilalle kerrostalohuoneistoja. Alakertaan toivon osittain verovaroin toimivaa iäkkäille suunnattua digineuvontakeskusta. Muutoin keskusta ei mitään muutosta kaipaa. Pieni, jyrkkärantainen jokitörmä tuskin lisää monenkaan kuntaveroa maksavan viihtyisyyttä.

Realistisesti tulevaisuuteen

Olen samaa mieltä tyhjyyttään olevista kissanruokahyllyistä kirjoittajan (LL 11.11.23) kanssa! Miksi tietyt kauppojen omat kissanruokatuotteet ovat aina lopussa? Niitä kaivattaisiin myös meillä! Ja osan kissanruuista joita olen kaupoista ostanut, ei laatu ole ollut aivan kohdillaan, kun pussia avatessa ovat tuoksahtaneet hieman oudoilta, pilaantuneilta tai tunkkaisilta? Miksiköhän? Ovatko olleet liian lämpimissä tiloissa jotta ovat pilaantuneet? Vai ovatko jotain vanhempaa erää kenties? Olisi mukavampi ruokkia omia lemmikkejä, jos paikkakunnan kaupoista saisi laadukkaita tuotteita lemmikeille, ettei niitä tarvitse lähteä hakemaan kauempaa tai tilata kalliita ruokia netistä! Kiitos!!!

Lissu täti ja karvakamut

Vkl miesmyyjä yski suoraan käsiinsä ja ilmaan paljon, miten paljon basilleja ilmassa ym. Yök. Ei raha aina onnea tuo on paperia vain.

Rakkautta

Oli ilo saada Loimaalle hyvä ensiapukouluttaja toiselta paikkakunnalta. Päivä oli antoisa keilahallilla lauantaina.

Mukana ollut

Sinä joka Alastaron hautausmaalla olet ottanut jo muutaman kerran palavat öljykynttilät omaisteni haudoilla olevista lyhdyistä voisit ilmoittautua, niin tuon sulle kassillisen uusia kynttilöitä ja askin tulitikkuja. Hyvää ja rauhallista Joulun odotusta Sinulle.

Hei, älkää hyvät ihmiset toivoko jääkelejä! Niitä kyllä tulee olemaan ihan tarpeeksi läpi koko talven! Oli sitten nastarenkaat tai kitkat! Toivottavasti tienhoito hoitaa hyvin talvitienhoidon, jotta ihmiset pääsevät kulkemaan turvallisesti sinne minne ovat menossa! Tänne Korventielle Loimaallekin voisi tulla hoitamaan tietä kun lunta sataa pyryttämällä ja tiet ovat tukossa tai sulavedet tukkivat tien. Usein on niin ettei tänne syrjäkylille oikein tahdo löytyä edes aurakalustoa, kun tiet ovat tukossa lumen takia ja isommat tiet ovat etusijalla. Siksi on hyvä asia jos tienhoito hoitaa teitä ajokuntoon, etteivät ihmiset ajele autoilla tai pyörillä ojaan tai katkaise muuten jalkojaan tai muita raajoja kävellessään tienviertä pitkin!

Kiitos tienhoitohenkilöille teiden kunnossa pidosta