Mitä kuuluu kerrostaloelämään?

0
LL Arkisto/TS/Kuvaaja: Jori Liimatainen

Vesikorvauksia on maksettava! Itsekkäiden hamstraajien on pikaisesti korvattava kaupoille aiheuttamansa harmi ja tappiot. Tuhannet vesilitrat, jotka kaupat joutuivat äkkiä tilaamaan hamstrauksen takia, makaavat nyt kauppojen varastoissa ja käytävillä.

Hamstraus on noloa

Nyt kaupungin täytyy laittaa korjaukseen kaikki heikkokuntoiset vesijohto putket. Nyt ei tarvita mitään kunsultteja mihinkään suunnittelemaan mitään ennenkuin vesiputket on korjattu, ne on kaikkein tärkeimmät. torin ja Loimijoki rannan suunnittelu saa nyt jäädä niin kauaksi että on kaikki muu kunnossa. Jos putket on 40–50v vanhoja ne alkaa kosahtelemaan halki vuoronperään. Nyt pitää mennä terveysturvallisuus edellä

Ojalan Matti puhuu aina asiaa. Sosialistin vinoilu meni yli ymmärrykseni.

Kyllä sen haetun veden joutuu itse maksaan. Itse keitin ruoka ja juomaveden. Nyt kun on Shellin luona putkivaurio niin näkyy olevan veden jakelu vaurion kadulla. Eipäs kaupungissa ollut missään viime torstaista alkaen. Huoltofirmakin ois voinut jakaa tietoo kerrostaloihin. Vaikka laittaa ilmoitustaululle lapun, kuten eräässä talossa laitettiin

Kylppäriremontin voisi tehdä kun talossa on putkiremontti. Pari kk ja joku alkaa spiikkaan ja kohta joku huomaa että meidänkin täytyy..

krs-taloelämää

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän