”Turhaan kannoin, kuka maksaa?”

0
Kuva: LL arkisto.

Hyvin organisoitu koronarokotustapahtuma Loimaan tk:ssä sunnuntaina.

Kiitos

 

Kyllä Hirvikoskella eräissä kerrostaloissa hallituksen ihmiset kiersivät torstai illalla jokaisen talon asukkaan luona kertomassa vesitilanteesta. Kiitos teille, vanhusten puolesta! Eräissä taas hallitus nukkui Ruususen unta.

 

Ja tämäkin sitten vielä. Alunperin veden keittokehoitus oli voimassa ainakin keskiviikkoon. Se kumottiin jo lauantaina. Korvaakohan vesilaitos nyt tuhannet turhaan koteihin kaupoista kannetut vesilitrat?

Tuomari evp

 

Matti Ojala lakkaa Jo Julistamasta Omia Evankeliumeitas täällä ja hae turvapaikkaa Somaliasta, Afganistanista.

T:Sosialisti

 

Kysymys Loimaan vedelle. Kuinka se korvaa kuluttajille syntyneet kulut. Sähkön kulutuksen ja ylimääräisen veden kulutuksen. Kun vettä joutuu juoksuttamaan sehän kilisee suoraan Loimaan veden kassaan. Hintoja vaan nostetaan törkeän paljon. Vastausta odottaen.

 

Jos joku nyt sairastuu vedestä kun tiedotus oli niin todella huono niin silloin hakee tietysti kaupungilta korvauksia. Ja esim kerrostaloihin ois isännöitsijöiden pitänyt jakaa varoitus laput, itse lähetin viestiä monelle ihmiselle.

 

Hoivakodeissa on sairaita ja monisairaita vanhuksia, miten ne sit mahtaa kestää sen koronarokotuksen tai onko niistä heille hyötyä jos heidät rokotetaan. Minun puolesta saa kaikki rokottaa ketkä haluaa rokotuksen. Tämä koppi herättää taas varmaan paljon keskusteluja. Sekä puolesta että vastaan.