”Varmaan voisinkin päästä Somaliaan”

0
LL Arkisto/TS/Kuvaaja: Marttiina Sairanen

Suuri kiitos Peltoisten lasten sisältörikkaasta tapahtumasta ja mieliä ilahduttaneista pusseista sekä maukkaista ja lämmittäneistä trahteerauksista!

ViherHumppa on pahinta oman oksan sahaamista Loimaalla mitä voi tehdä. Järki käteen ihan oikeesti.
Lompakko edellä

Hyvä koppi Taistolta LL 25.11.
Toinen samanmielinen

Nimimerkille ”Hamstraus on noloa” meinaatko että miljardivoittoja tahkoavat S- ja K-ketjut ovat kysynnän takia ongelmissa tuotteista joista maksavat luultavasti muutamia kymmeniä senttejä. Kukaan ei valita kuitenkaan siitä kuinka monta yrittäjää nämä ketjut ovat monopolillaan kaataaneet.
Yrittäjä

Loimaan kaupunki hankkii Pääterveysaseman julkisivukorjausten suunnittelun 7 250 euron kattohintaan. Mihin tarvitaan konsulttia eli mistä tässä maksetaan? Eikö Loimaan kaupungilla ole osaavaa porukkaa tällaiseen hommaan? Yli 7 000 ekua heitetään menemään.
Kimmo Kannisto, Loimaa

Joku sosialisti kehotti minua hakemaan turvapaikkaa Somaliasta tai Afganistanista. Juu, se varmaan onnistuisikin, onhan vasemmisto vuosikaudet rahdannut em. maihin kehitysapu-rahaa surutta. Nyt samoista maista on Vasemmistoliitto toivottamassa tervetulleeksi kaikki halukkaat Suomeen. Jo lähes tuhat pääasiassa nuorta miestä on toivotettu tervetulleeksi Suomeen. Ja Lee Andersson on tyytyväinen. Ja Vladimir Putin. Nyt pitäisi Petteri Orpon ryhdistäytyä. Itäraja pitää sulkea kokonaan ja heti ja kaikki turvapaikan haku keskeyttää em. rajalla. Näin tekivät Puola, Latvia, Liettua ja Viro. Suomi on heikko lenkki Venäjän hybridioperaation edessä. Tiedän, että perussuomalaiset ovat valmiina sulkemaan koko itärajan, kokoomus ja varsinkin pääministeri arkailee ja aikailee asiassa. Kysynkin nimim. sosialistilta, miksi Vasemmistoliitto puolustaa aina lähi-idän ihmisiä ja jopa Venäjää? Eikä ymmärrä Israelia tai USA:ta. Siis miksi? Ukrainalaiset ovat lähes ainoita oikeita turvapaikan tarvitsijoita Suomessa. Muut ovat elintasosiirtolaisia, 90–95 prosenttisesti. Juha Sipilän sanoin. Koko turvapaikka-systeemiltä on pohja poissa. Nykyhallituksen pitäisi esittää EU:lle välittömästi kansainvälisten sopimusten uudistamista ajan tasalle. Mutta Orpo ei uskalla vastustaa EU:ta missään asiassa. Valitettavasti.
Matti Ojala