Vesi pulppusi Shellin risteyksen tuntumassa – vedenkäyttöä tulee välttää alueella korjaustyön aikana

0
Vesi pulppusi Shellin risteyksen tuntumassa maanantaiaamusta.

LOIMAAN Vesi suorittaa parhaillaan runkovesijohdon korjaustyötä Turuntien ja Asemakadun risteyksen lähellä. Vaikutusalueella ovat Waurionkadun ja Esterinkadun kiinteistöt.
Vesiliikelaitos tiedottaa, että kyseisellä alueella vedenjakelussa saattaa tulee keskeytyksiä ja paineenvaihteluita.
Korjaustyön aikana runkovesijohto joudutaan saattamaan paineettomaksi, jonka seurauksena jaettavassa vedessä saattaa korjauksen jälkeen ilmetä kyseisellä alueella ja mahdollisesti kauempanakin rauta- ja mangaanisaostumia. Vesi on syytä juoksuttaa kirkkaaksi ennen käyttöä, koska muun muassa astiat ja pestävät vaatteet saattavat värjäytyä.
Vesiliikelaitos tiedottaa, että vedenkäyttöä tulee välttää korjaustyön aikana, sillä kiinteistöjen vesijohtoverkosto tyhjenee käytön myötä. Verkoston täyttyessä korjaustyön päätyttyä putkien seinämistä irtoaa siihen kerääntynyttä saostumaa. Pesukoneita ei tule käyttää ko. alueella korjaustyön aikana eikä välittömästi sen päätyttyä.
Tässä vaiheessa korjaustyön arvioidaan kestävän maanantaina kello 16 asti.