Viikonloppuna onkin kirjoitettu Koppeja…

0
LL Arkisto(SSS

Hirvikoskelaiset vois ruveta noudattamaan järjestyssääntöjä ja tulla 2000-luvulle pienistä murheista voi tulla suuri suru.

Tietäpitkin vaan

Kristinuskon pilkkaaminen, kuten Mona Lehto torstain kolumnissaan olikin huomannut, on täysin vaaratonta. Siksi meille tutuimista uskonnoista pilkataakin pelkästään sitä. Torstain kopeissa joku koppeilija kertoi yleisenä käsityksenä olevan, että senkun vain menee Kelalle, niin rahaa löytyy ja saa. Sekin oli huomattu, että sehän ei koske sinua tai minua, olitpa köyhä tai rutiköyhä.

Mediasta saimme taas lukea konsulttien työn tuloksellisuudesta: Loimaa nostaa kiinteistöverojaan 30%! Mihinkähän hyvään tarkoitukseen nämäkin rahat tullaan kohdentamaan? Veikkaanpa, että konsulttipalkkioihin.

Ihmettelevä

Kiitos Jari Alppiranta Halloween-runosta Loimaan Lehti 28.10. Niin hauska ja sattuva. Pientä kompurointia ei haittaa mitään. Saadaanko joskus lisää.

Sirkka Lukka

Hei, löytykö Loimaalta ns. kierrätyskeskusta (ei kirpputoria!), jonne voisi viedä tarpeettomaksi jäänyttä ehjää tavaraa? Jos ei niin olisiko sellainen mahdollista saada tänne? Tyhjiä tilojahan täällä on vaikka kuinka paljon! Siitähän tulisi työpaikkojakin, kun sinne tarvittaisiin valvojia ja tavaroiden järjestelijöitä töihin! Tällainen oli jo Salossakin -90 luvun puolella ja se toimi hyvin! Aina ei ole mahdollista viedä tavaraa kirpputoreille myyntiinkään tai kaatopaikalle ja olisi hyvä jos olisi paikka jonne voisi viedä tavaraa ja josta voisi hakea mitä tarvitsee! Vähän kuin kirjaston vie mennessäs ja tuo tullessas kirjahyllyynkin! Ilman maksuja! Tällaista palvelua kaivattaisiin Loimaallekin!

Lissu

Miten on mahdollista, että syksyn koronaepidemia on jo alkanut mutta Loimaalla saa rokotuksen vasta aikaisintaan 19.11.? Esimerkiksi Turussa rokottaminen on alkanut jo lokakuun puolella. Nyt tarvitaan Loimaalle lisää rokotusaikoja viivytyksettä!

Riskiryhmäläinen

Pistäkää nyt hyvänen aina pyöriinne ne valot kun ajelette pimeässä. Yks kaks pimee pyörä suhahtaa auton eteen, niin mitä voi tehdä. Pikku lapsillaan ei oo kaikilla valoja pyörissä ja sit ne vielä pelleilee niillä pyörillään. Ollaan välillä ajoradalla, välillä pyörätiellä. Vanhemmilla on vastuu mitä lapset tekee.

 

Ihmiset elää jatkossa tosi tosi vanhoiks jos uskoo ”pappaan” joka rehvastelee LL 2.11.2023 et 100 vuoden päästä puimakoneita ei ole muilla kuin hänellä.

Äkkiä lääkäriin

Olisi luullut Mellilän seurakunnan sytyttävän kynttilän Pyhäinpäivänä veljekset Haapasen haudalle kiitollisena saamastaan todella mittavasta perinnöstä. Lähiomaisten puuttuessa, pimeä hauta oli lohdutonta katsottavaa.

Toivottavasti edes jouluna

Ryhdyn selvittämään, kuka on Loimaalla vastuussa siitä, että ikäihmiselle rokotusaikaa varattaessa LL 19.10. varhan ilmoituksessa kuvattu systeemi ei toimi. Kukaan ei vastaa, vaan sama nauha pyörii kuin muutenkin, luvataan takaisinsoitto, vaikka puheluun pitäisi vastata. Takaisinkaan ei soiteta! Kyllä, osasin soittaa oikeaan aikaan ja valita viestin kuultuani oikean vaihtoehdon. Turussa kyllä osataan hoitaa rokotukset.

Piikki papalle

Hannes Mikkola toistelee jotain sananlaskuja ja väittää ilmeisesti kirjoituksiani valheellisiksi. Tähän voin kysyä, että kertoisiko Mikkola yhdenkin jutun, jota en ole perustanut tilastoille, faktoille, budjetin tiedoille tai muihin faktoihin eli tosiasioihin. Ei se, mitä kukin puolue toivoo tai lupaa ennen vaaleja voi koskaan toteutua sellaisenaan. Hallitusohjelma on kompromisseja täynnä, ihan joka asiassa. Ainoa, joka saa tahtoaan enemmän läpi on tietysti pääministeripuolue. Niin se on ollut myös Mikkolan puolueen kohdalla. Aina. Ja tulee olemaan. Vasemmisto ei ehkä ymmärrä tätä tai sitten harjoittaa taas kerran tahallista propagandaa. Huutaa punaliput ojossa kaduilla. Valtionvelasta välittämättä. Eivätkä esitä ainoatakaan keinoa talouden parantamiseksi.

Matti Ojala

Turun Sanomat kertoo 30.10. lehdessään, että Loimaa investoi 200 000€ Hirvikosken luonnonmukaistamiseen. Mitähän tämä käytännössä tarkoittaa ja kenen aloite tämä on? Koittakaapa nyt investoida ensin torialueen kehittämiseen ja vuokra-asuntotuotantoon.