”Heti rakentamaan rantatontille!”

0

Lämmin kiitos Riuttaskorven perheelle, kun saimme nauttia ihanasta joulukonsertista. Joulumieli sydämessä.
T ja J Oripäästä

Loimaan tauti ahkeruus hylätty pamppuja pilvin pimein tekijöistä puutetta.

Monikin varmaan joulun aikaan polttaa kynttilöitä sisällä, mutta pitää huomioida että siitä tulee ilmaan haitallisia itiöitä, jotka saattaa aiheuttaa hengitystiehyeisiin tulehduksia, ym. Seiniin ja tapetteihin tulee mustaa pienhiukkasnokee ym. Kannattaa polttaa vaan ledi kynttilöitä.

Kiitos kaikille Teille vuoden 2023 vapaaehtoisille viihdyttäjille! Kiitos myös kaikista korteista, kukista ja herkuista, joista olemme saaneet nauttia vuoden aikana.
Ilolakodin väki Alastarolta/Varha

Heti rakentamaan rantatontille! Aivan, Alastaron keskustassa Jokirannantiellä tämä onnistuu, vaikka heti.
Asumisen teemavuosi

Hirvikoskentien pyörätien auraaja. Ei se riitä että tie aurataan kerran viikossa jos joka päivä sataa lunta. Ei kulje rollaattori eikä mikään muukaan. Lumikengillä ehkä?
Nyt ryhtiä tekemiseen

Kyl mää niin kauhiasti ihmettelen, mitä media on kirjoittanut, monet julkisuuden henkilöt kirjoittaa, mua ei kutsuttu hautajaisiin, eikä linnan juhliin ja jopa kirkon puolen henkilö, hänen mielestä, hän olisi ansainnut korkeamman arvoisen mitalin rintaansa. Luulen tai Tiedän, Isäni ei olisi halunnut sen viiden vuoden kovan keikan jälkeen, enää juhlimaan minnekään, siellä nääs oli kovat juhlat välillä!, eli säilyä hengissä kovissa paikoissa, iso kiitos sen ajan veteraani naisille ja miehille, lopuksi isäni motto oli, oli siellä muitakin.
Sotaveteraanin poika