Terveisiä Vesihoviin!

0
LL Arkisto

Hieno hoitava hartauskirjoitus; Jouluun valmistautuessa. Kiitos Anne. Tosiaan; seimen äärelle kutsutaan kaikkia, ketään ei estetä.

Pääsköön vangit vankilastaan

 

Terveisiä onkijoille pellon valjastamisen aurinkosähkölle on moraalisesti ja eettisesti väärin. Leipä aina etusijalla. Pistäkää katolle tai kallion päälle paneelinne.

 

Luin että kiinnostus hiihto kilpailuja kohtaan on vähentynyt tasaista tahtia. Jopa jotkut norjalaisetkin kilpahiihtäjät alkavat kyllästyä nykytilanteeseen, kun he hallitsevat mielin määrin kilpailuja vastusta kun ei ole ainakaan miesten puolella. Vastus löytyisi mutta hiihtoliitto pitää päänsä eikä päästä Venäläisiä hiihtäjiä kisoihin, jolloin Norjan miestenkin olisi otettava laji tosissaan. Näin tapetaan hiihtourheilua samoin kun on jo tapettu yhteislähdöilläkin. Asia siksikin tyhmää, sillä kielloilla kun ei voiteta mitään.

Taisto Levo

 

Loimaalla on ratsiassa löytynyt paljon huumeita. Jos kerrostalon käytävässä haisee imelä vähän äklö haju, mutta ei kuitenkaan normaalin tupakan haju niin varaudu soittamaan 112 silloin on ehkä kyseessä kannabiksen tupakka jota poltetaan.

 

Hyvää Joulua ja Uutta vuotta 2024, Loimaan Vesihovin hienolle henkilökunnalle, on ollut ihan mukavaa ja kivaa käydä uimassa tämä vuosi 2023 ja ensi vuonna 2024 uudestaan nähdään.

Kuntouimari