Vammaispysäköinti ei ole muille

0
LL Arkisto/TS/Uudenkaupungin Sanomat

Joulun ajan tulisi olla kiireetöntä pääsääntöisesti paikalla oloa, yleisiä kysymyksiä kuitenkin menettekö/ tuleeko teille ym.

 

 

Seurakunnan pitää lisätä Mellilän kirkon ympäristön ja parkkipaikan valaistusta. Sunnuntaina oli erittäin liukas keli, onneksi oli hyvin hiekoitettu, kiitos siitä. Ettei kukaan loukkaa itseään. Rahasta ei nyt ainakaan ole puute.

Leena Revo

 

 

Hei, sinä vanhempi mieskuski, perjantaina 15.12. aamulla kello yhdeksän maissa, isolla tummalla autollasi, joka ajoit Turuntietä erään vaalean harmaan auton takapuskurissa kiinni, ja vilkuttelit valoja! Vaikka sinulla on kuinka vammaispysäköintimerkki autossasi, ja kiire Duuniparkin kirpputorille, se ei oikeuta aiheuttamaan vaaraa liikenteessä muille, varsinkin kun kelitkin ovat huonot ja tienpinta liukas. Kolari oli todella lähellä! Olkaa nyt ihmiset hyvät tarkkoina ja ajakaa maltilla kun tiet ovat jäisiä, ettei kukaan joutuisi kärsimään siitä että joku ajaa liikenteessä liian kovaa toisten perään, aiheuttaen niin vahinkoa toisten autoille, kuin henkilöillekin! Myöskään vammaispysäköintimerkki ei oikeuta sinua ajamaan autoasi minkään oven eteen niin että toisten kulkeminen estyy!

Silminnäkijät

 

 

Olisiko mahdollista saada seuraavista uusista vuosista, kuten tästäkin mukava hetki kaikille. Tätä toivoisivat ainakin kaikki luonnon eläimet, lemmikit kodeissaan ja maatilojen eläimet. Varsinkin linnut pelästyvät pauketta ja valonväläyksiä ja niitä myös kuolee rakettien takia paljon. Emmekö voisi muistaa myös hoitajia ja vanhuksia palvelu- ja hoitokodeissa. Monelle uudenvuoden yö ei ole riemukas vaan painajainen, koska monet muistisairaat vanhukset esim. eivät ymmärrä mitä kova pauke ja välähdykset ovat ja ne tuovat mieleen sodan ja sen melskeen! Voisimme myös muistaa Ukrainan kansan läpikäymää kärsimystä sekä karmeuksia sodassa pitämällä hiljaisen muistohetken rakettien paukuttelun sijasta. Aamutyöläisten tarvitsemaa yörauhaa unohtamattakaan. Varsinkin Loimaan korventiellä sekä lähiympäristössä on välillä turhankin kova meno ja pauke, ja toivoisimmekin että meno olisi hieman hiljaisempaa, kiitos! Jos on pakko hankkia raketteja, niin vaatikaa edes niitä, jotka eivät pidä ääntä, niitäkin on saatavana! Ja vähentäisimme myös maapallon saastumista, kun ei osteta ja paukuteta raketteja yms. On kurjaa ajatella että kiinassa, jossa raketteja valmistetaan, loukkaantuu tai kuolee monia ihmisiä, jotka ovat rakettitehtaalla töissä! Raketit ovat turhakkeita, joita ei oikeasti tarvita! Vuosi vaihtuu kyllä ilman niitäkin! Hiljaista ja rauhallista uutta vuotta kaikille.

Hoitajat Korvenkylältä

 

 

Jos sinun lapsesi käy tällä hetkellä yläastetta niin lueppa tämä! On käsittämätöntä mihin yläasteen touhu on mennyt. Oppilaat tekevät ilkivaltaa, pitävät opettajia naurunalaisina ja käyttävä lukion omaisuutta. Puistokatu on sekä yläasteen, että lukion rakennus. On aivan kamalaa ajatella, että he ovat vain muutamia vuosia nuorempia ja käytös on tuollaista. Kaikkea vastuuta ei voi antaa vain yläasteen opettajien ja muun henkilökunnan olkapäille. Myös kodeissa pitää tapahtua jotain! Olen itse käynyt kyseisen yläasteen vain 3-vuotta sitten ja meno ei ollut lähelläkään tuota. Lukion opiskelijat alkavat olla kyllästyneitä sekä huolissaan tähän touhuun. Kodeissa pitää ottaa tämä puheeksi lasten kanssa.

Huolestunut lukiolainen