VUOSI 2023 Kiitos Lemmy, Frans, Antti, Aurora, Veeti ja muut

0

Lapsi mukaan töihin -päivänä lehdessä ”töissä” ollut Veeti istui Loimaan Lehden ensimmäisen päätoimittajan perua olevalla nahkanojatuolilla ja lasketteli menemään elämänohjeita kuin tuosta vaan.

Kirjasin ohjeet ylös ja ne julkaistiin pääkirjoituksena 25.11. ilmestyneessä lehdessä. Juttu jaettiin myös lehden facebook-sivuille, jossa se sai ihan hurjan määrän tykkäyksiä ja kommentteja.

Eikä ihme, muistuttihan pikkumies muun muassa siitä, että ei saa töniä, ja jos tönii, niin pitää pyytää anteeksi. Hyvä neuvo meille kaikille, oli ”töniminen” sitten henkistä tai fyysistä.

Meitä ovat lehdessä ilahduttaneet tänä vuonna myös monet muut nuoret kyvyt.

Lemmy tehtaili tet-päivänään monta sarjaa viikon kysymyksiä ja kirjoitimme myös yhdessä pääkirjoituksen (6.5.). Antti tuli Ypäjältä ja oli kuin kotonaan toimituksessa tet-viikollaan ja kävi muuten tekemässä Ypäjän musiikkiteatterin Pekka Virtasesta Viikon vieras -jutun. Frans taas tuli Hämeenlinnasta saakka ja elokuvista kiinnostuneena ehti viikon aikana muun muassa haastatella Pemamekin videotuotannoista vastaavaa Olli Vesteristä Viikon vieraaksi.

Aurora kurkisti omalla tet-viikollaan sekä toimituksen että myynnin, tai oikeastaan ilmoitusvalmistuksen maailmaan. Hän kirjoitti hienon kolumnin skräppäyksestä, ahkeroi kysymyspattereita ja oli mukana suunnittelemassa ilmoituskampanjan visuaalista ilmettä. Hän suuntasi myös monelle juttukeikalle toimittajiemme kanssa, niin kuin muutkin harjoittelijamme.

Kirjoitan tätä samana iltana, kun päivällä lehdessä on piipahtanut tutustumassa kuusi kasiluokkalaisten ryhmää ja muutaman päivän päästä on vierailuille tulossa toiset kuusi ryhmää lisää.

Viikko on sama, joka on alkanut Pisa-tulosten puinnilla ja jatkunut Move-mittausten miettimisellä.

Kati Uusitalo