”Ei nouse käsi, ei”

0

Olisiko reilua että kaikista muistakin taviksista julkaistaisiin 50v. kunniaksi Loimaan lehdessä juttu?

 

Kiitos palautteesta. Meille kannattaa laittaa lehteen vinkkiä syntymäpäiväsankareista, sillä emme välttämättä tiedä tavisten emmekä tunnettujenkaan ihmisten merkkipäivistä. Usein vinkit tulevat muilta kuin synttärisankareilta itseltään, ja vinkin antajan henkilöllisyyttä emme kerro eteenpäin. Aivan vapaasti saa itseäänkin ehdottaa, emme kerro sitäkään eteenpäin. Lehden tehtävä on kertoa paikallisista ihmisistä ja heidän ajatuksistaan, ja synttärijuttumme ovat kiitettyjä, joten eikun vinkkaamaan – ja mieluummin aika ajoissa, niin saadaan aikataulut sovittua ja juttu julki ennen merkkipäivää. Ja toki muistakin paikallisista aiheista saa meille laittaa viestiä.

Kati Uusitalo, päätoimittaja

Hei, olen samaa mieltä kirjoittajan (LL 25.1.24) kanssa; miksi hiekoituksesta pihdataan, samoin kuin polanteisten teiden ja katujen hoidosta? Myös syrjäteillä on ollut todella liukkaat kelit, eikä hiekoitusta saatu millään myöskään tänne korventielle, vaikka sitä pyydettiin jo heti aamulla, kun huomattiin että vettä on satanut jäisen tien päälle. Hiekkaa tuli vasta kello 17:20 illalla. Siihen mennessä mm. lapsemme oli kaatuillut jo useasti liukkaalla tiellä mennessään koulukyydille! Kuka vastaa jos loukkaa itsensä tällaisella tiellä? Kyse on kuitenkin valtion tieverkkoon kuuluvasta tiestä? Ja aiemmassa Loimaan Lehdessä oli hyvä juttu, eli liikennevinkki, jossa sanottiin että: ”oikea-aikainen talvikunnossapito parantaa merkittävästi mahdollisuuksia liikkua esteettömästi ja turvallisesti.” Niin sen pitäisi myös olla, eikä niin että me syrjäkyliltäkään emme tahdo päästä asioita hoitamaan!

Huutavan ääni korvelta

Meilläpäin on ollu tapana morjestaa naapureille ja tutuille, teilläpäin on vissii äiti jättäny moisen taidon opettamatta?

Eikö ooppelissa nouse käsi?