Ja vielä ilotulituksista

0
LL Arkisto

Miksi Loimaan Lehden valokuvissa ei ikinä ole mikä vuosi on kyseessä..olisi mukava ajatella kuinka kauan aikaa on hetkestä kun kuva on otettu.

 

 

Kiitos palautteesta. Olemme vanhojen kuvien suhteen niiden tietojen varassa, mitä meille ovat niiden lähettäjät tai tuojat kertoneet tai mitä informaatiota esimerkiksi kuvien taakse on kirjoitettu. Emme voi lähteä arvailemaan toimituksessa vuosilukuja, mutta vastaanotamme mielellään kyllä lisätietoja kuviin jälkeenpäin. Niitä voi lähettää tänne Kopit-palstalle tai vaikka toimitus@loimaanlehti.fi -osoitteeseen.

Kati Uusitalo, päätoimittaja

 

 

23.12. Kopit-palstalla oli kirjoitus, jossa arvosteltiin kosteuskartoitusten raporttien aikatauluja. Vastuullisessa kosteuskartoituksia tekevässä yrityksessä raportit tehdään aina vaaditun/sovitun aikataulun mukaisesti, kohteessa kuin kohteessa.

Loimaan Rakennekuivaus Oy

 

 

Miksi aina pitää valittaa ilotulitteista? Kyllä kaupungilla on omat ohjeistuksensa miten räjäytetään. Myös Suopellon tulitus oli komea ja sielläkin varmaan ohjeet hallussa.

 

 

Veikkaus ihmettelee kun ei ihmiset pelaa enää rahapelejä pelikoneilla, mut ei se mikään ihme ole kun ne on laitettu niin ettei voita enää mitään. Silloin ei oo mitään järkee pelata. Sama kun ei oo järkee ostaa arpoja kun ne on tyhjiä. Kaikki tai ei mitään pelissä on laskettu että useimmiten pelissä osuu 5, 6, tai 7 oikein niin et voita mitään. Sit kiroillaan kun ei voiteta mistään mitään.

Ei saa olla huijattava

 

 

Uudenvuoden yö takana ja ollaan siirrytty vuoteen 2024 sotaa muistuttavan paukutuksen kuuntelemisella Suopellolla! Ei voi mitenkään ymmärtää, että on ihmisiä, jotka eivät piittaa eläinten kärsimyksistä, eikä ilman saastuttamisesta (aamullakin vielä saa nieleskellä ruudin hajua ja saastetta ilmassa), ei myöskään ympärillä asuvista ja heille aiheutuvista törkeyksistä. Ymmärrän kyllä muutaman raketin ampumisen lasten iloksi ja aikuistenkin juhlan kohotukseksi. Täytyy kyllä ihmetellä viranomaisia, jotka tallaiseen lupia myöntävät?

Maalaisjärjellä ei voi ymmärtää