Lanttulaatikko, koirat… – nyt on kerrostaloissa hajuja

0
LL Arkisto/Katriina Reijonen. Kuvan koira ei liity tapaukseen.

Miksi Loimaan Lehden valokuvissa ei ikinä ole mikä vuosi on kyseessä.. olisi mukava ajatella kuinka kauan aikaa on hetkestä kun kuva on otettu.

 

 

Kiitos palautteesta. Olemme vanhojen kuvien suhteen niiden tietojen varassa, mitä meille ovat niiden lähettäjät tai tuojat kertoneet tai mitä informaatiota esimerkiksi kuvien taakse on kirjoitettu. Emme voi lähteä arvailemaan toimituksessa vuosilukuja, mutta vastaanotamme mielellään kyllä lisätietoja kuviin jälkeenpäin. Niitä voi lähettää tänne Kopit-palstalle tai vaikka toimitus@loimaanlehti.fi -osoitteeseen.

Kati Uusitalo, päätoimittaja

 

 

23.12. Kopit-palstalla oli kirjoitus, jossa arvosteltiin kosteuskartoitusten raporttien aikatauluja. Vastuullisessa kosteuskartoituksia tekevässä yrityksessä raportit tehdään aina vaaditun / sovitun aikataulun mukaisesti, kohteessa kuin kohteessa.

Loimaan Rakennekuivaus Oy

 

 

Ei lanttulaatikon haju (LL 23.12.) ole mitään verrattuna meidän kerrostalon hajuun, missä haisee koiranulvo.

Hyi kamala

 

 

Kiitos Armi Haatanen loistavasta konsertista. Oli hienoa kuunnella ihan tuntemattomia lauluja ja tunnettujen mukavia erilaisia versioita. Kyllä tuolla äänellä onnistuu. Muusikko ja lausujaystäviesi kanssa loit meille ihanan joulutunnelman, juuri sopivan ennen paluuta arkeen. Jäämme odottamaan uusia konsertteja.

Ihailijajoukko

 

 

Uuden vuoden yö oli vaaroja tälläkin kertaa täynnä rakettien paukuttamisten kanssa. Enkä jaksa uskoa sitä, että kovin moni seurasi paloturvallisuuden sääntöjä ja ohjeita. Kysynkin kuinka moni teistä rakettien ampujista omistaa aktiivisen paloturvakortin? Tiedättekö millaisia ensisammutus välineistöä ja valmisteleluja pitäisi rakettien ampumispaikan kaltaisilla tilapäisellä tulityöpaikalla olla? Entäpä onko ollut kipinävahteja yön selkään katsomassa, etteivät kipinät ole sytyttäneet paloja? Ei varmaankaan. Tämän lisäksi pitäisikö kaupunginkin vain nyt hyvällä jättää nämä paukutukset historiaan niin kuin muutkin ovat jo tehneet ja säästää ne loput kaupungin rahat eikä laukoa niitä ilmaan ympäristön haitaksi.

Kipinä Mikko

 

 

Hei, Loimaalla ei ilmeisesti välitetä mitään muista ihmisistä, kun pyynnöistä huolimatta, raketit vain lensivät ja tykinjyskeet paukkuivat? Kyllä menivät yöunet pilalle ja se harmittaa, varsinkin, kun pitäisi jaksaa tehdä työtäkin heti aamusta! Voisitteko olla ensi Uutena Vuotena paukuttelematta niitä rakettejanne, kiitos! Ei jaksa valvoa teidän takianne joka ikinen kerta uuden vuoden yönä! Korventielläkin oli taas liikaa pauketta ja rätinää! Miksi ette anna naapurienne nukkua, kun sen aika on? Lemmikit sekä luonnoneläimetkin kärsivät ajattelemattomasta toiminnastanne! Vaikka sitä se ilmeisesti on kun vedetään viinaa päähän, niin ajatus ei oikein kulje ja tyhmyyskin tiivistyy isommassa joukossa ja tästähän lapsetkin oppivat pahoille tavoille ja jatkavat ikäviä ”perinteitä” kiusata naapureitaan!

Väsynyt hoitaja