LP-Vampulalle tuliaisina kolme sarjapistettä Hämeenlinnasta

0
Ottelun pro libero oli LP-Vampulan Maria Naasko. Kuva: Antti Kaskinen.

Hämeenlinnan Lentopallokerho–LP-Vampula 0–3 (21–25, 15–25, 16–25).

LENTOPALLO LP-Vampula Huittisen kevätkauden ensimmäisessä vieraspelissä joukkue näytti parasta osaamistaan Hämeenlinnassa. Kotiin tuomisina LP-Vampulalla oli tärkeät kolme sarjapistettä ja sijoituksen säilyttäminen liigassa viidentenä. Hämeenlinnan Lentopallokerho pysyi tässä ”kuuden pisteen ottelussa” Vampulan takana kuudentena.

Ottelun alussa Hämeenlinna oli kuskina alusta lähtien ja vei ensimmäistä erää jo 9–3, mutta Vampula alkoi kuroa eroa umpeen piste pisteeltä, ja erä oli tasan tilanteessa 17–17. Sen jälkeen osat vaihtuivat, ja Vampula vei erän.

Toinen ja kolmas erä sujuivat alusta lähtien Vampulan tahdissa, eikä kotijoukkue saanut juonesta kiinni. Hämeenlinnan hyökkäysprosentti oli 26 Vampulan 39 vastaan.

LP-Vampulan pelaaminen oli rentoa ja koko joukkue puhalsi samaan hiileen.

– Tämä oli meiltä vakuuttava voitto. Jokainen pelaaja näytti osaamistaan, ja olimme kentällä joukkueena. Juuri tätä tunnetta olen kaivannut enemmän otteluihimme. Oma pelaamiseni ei ollut tänään parhaalla tasolla, mutta kykenin auttamaan joukkuetta syöttö- ja torjuntapelaamisessa, sanoi LP-Vampulan parhaana palkittu Cheyenne Jones sanoi.

Hän tehtaili 16/+9 pistettä keskiviikkona. Kolme pistettä syntyi ässäsyötöillä.

Ottelun onnistujia oli myös passari Lotta Kukkonen, joka pyöritti peliä erinomaisesti ja teki viisi pistettä. Linnea Kuuselan pistesaldo oli 10/+7 ja Kate Brennanin pelisuoritus oli lähes virheetön 12/+11.

LP-Vampulan seuraava koitos on edessä heti perjantaina, jolloin Tahto Areenalle saapuu LP Viesti Salosta.