Mad Max liian paha nakki AU:lle

0
Rei Hoda rikkoi viikonloppuna jo kymmenen maalin rajapyykin. (Kuva: Henrik Siiskonen)

Mad Max – AU 7–1 (2–0).

Alastaron Urheilijoiden viikonloppu Futsal-Liigassa ei sujunut suunnitelmien mukaan. Tarkoituksena oli hakea Valkeakoskelta revanssi Mad Maxeista, kun joulukuun kohtaaminen oli päättynyt katkeraan maalin tappioon. Mad Max oli tällä kertaa kuitenkin liian kova pala purtavaksi ja alastarolaiset eivät pystyneet pelaamaan loppuun asti voitosta. Varsinainen peliaika päätyi rumin lukemin 7–1.

Ensimmäinen jakso meni isäntien hallinnassa, kun tauolle siirryttiin tilanteessa 2–0. Maxien toisen maalin iski näppärällä chipillä maajoukkuemies Sergei Korsunov, joka pelasi ensimmäisen liigaottelunsa ulkomaan sarjoista palattuaan. Vieraiden oli jokseenkin vaikea sopeutua Valkeakosken surkean pieneen halliin ja vauhtipelaajat törmäsivät mustaan lihamuuriin. Maalia kohti menneitä laukauksia ei juurikaan nähty, kun suoraviivaisia ratkaisuja jostain syystä välteltiin.

Toisella jaksolla alastarolaiset olivat selvästi parempia, mutta puolustuspeli ei ollut uomissaan ja maaliero meni kuralle. Rei Hoda iski AU:n ainokaisen hänen kaventaessa 3–1 lukemiin. Sen jälkeen nähtiin ottelun selvin kulminaatiopiste.

– Meillä oli 3–1 tilanteessa enemmän kuin tuhannen taalan paikka, mutta ei saatu sisään. Ja seuraavasta hyökkäyksestä kolisi omissa 4–1, valmentaja Jouni Virta manaili.

Hänen näkemyksensä on helppo allekirjoittaa. AU:n olisi pitänyt niitata pallo avopaikasta pömpeliin. Tämä olisi saanut kotijoukkueen tärräämään. Viimeistelyharjoitukset jatkukoon seuraavissa treeneissä.

Peleistä huilataan yhden viikonlopun verran, mutta sen jälkeen taistelu paremmasta huomisesta jatkuu kiivaana.

– Välillä on tietty raskasta, kun pistepussi ei meinaa karttua. Hetken aikaa AU-paatti on nyt seilannut vastatuulessa, mutta kyllä se vielä myötäiseksi muuttuu. Luotto siihen on edelleen kova koko joukkueella, Virta raportoi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän