”Missä kunnioitus?”

0
LL Arkisto/TS/Ari-Matti Ruuska

Ammattinsa osaava voro kun onnistuu muiden rahojen siirrossa itselleen, sekä tallentaen ne takuu varmaan piiloon muilta. No, ennen pitkää hän kuitenkin joutuu tilille teostaan ja hänelle mäiskäistään pikku tuomio ja rahojen takaisin palautus. Mutta eihän rahojen periminen varattomaksi tekeytyviltä voroilta onnistu, ne kun kummasti katosivat. Jolloin me veronmaksajat riennämme apuun ja maksamme voron piilottamat miljoonat. Kakkunsa istumisen jälkeen, tekonsa kuitanneena voro voi nostaa omalta tilillään tarpeensa mukaan.

Taisto Levo

 

 

 

Niin sen kosteuskartotus raportin pitääkin tulla. Kopeissa ollut firma toimi juuri niin. Kun teetin toiseen asuntoon toisella firmalla, meni koko hommassa 1.5 kuukautta aikaa. Ja joutu kyseleen monta kertaa. Välittäjän pitäis valistaa tästä asiakkaitaan.

 

 

 

Käydessäni hautausmaalla huomasin, että haudalta oli hävinnyt kynttilä, joka oli lasin sisällä, miten ihminen voi varastaa haudalta?

Missä kunnioitus?