”Missä murske viipyy?”

0
LL Arkisto/TS/Marttiina Sairanen

Maailmanlopun julkisia ennustuksia on aikojen saatossa tehty sadoittain, yhdenkään niistä onnistumatta. Eniten niitä ovat tehneet hengellisessä hurmassa eläneet uskontokunnat ja lahkot. Hulluus ja hurmos kun nousee päähän se ei tunne mitään rajoja. Ne ovat loppuneet, sillä varmin tapa on saada itsensä naurunalaiseksi, kun julkisesti lähtee ennustamaan maailmanlopun päivää. Hulluudessani en hurmoksessa minäkin naurunalaiseksi joutumisesta piittaamatta ennustaisin maailmanlopun tulevan viimeistään silloin kun aurinko sammuu.

Taisto Levo

Onko Loimaan kaupungissa turvallisuus uhkia/ongelmia. Kun palkkalistoilla ”turvallisuus päällikkö”?

 

Mihin sitä mursketta pihoilla ja kulkuväylillä säästetään… Eikö sitä pitäisi käyttää just ny, kun on kamalan liukas… Pakosta kun joutuu jossain sentäs käymään pirtistä…

Pannaas kontaten…